Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτο Porto Carras η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Β. Αιγαίου
ΔΙΕΒΑ, από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου

Στο Porto Carras η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Β. Αιγαίου

Από την Πέμπτη 30 Ιουλίου και έως τις 6 Αυγούστου, η Μαρίνα του Porto Carras θα γεμίσει από τα σκάφη και τα πληρώματα που συμμετέχουν στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Β. […]

Από την Πέμπτη 30 Ιουλίου και έως τις 6 Αυγούστου, η Μαρίνα του Porto Carras θα γεμίσει από τα σκάφη και τα πληρώματα<...> που συμμετέχουν στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Β. Αιγαίου 2009, διεκδικώντας την πρωτιά και το επαμειβόμενο τρόπαιο που θέσπισε το 1981 ο αείμνηστος Γιάννης Καρράς. Πρόκειται για το πιο σημαντικό ιστιοπλοϊκό γεγονός της Β. Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα όλης της χώρας.

Οι αγώνες οργανώνονται όπως και κάθε χρόνο από τον Ναυτικό Όμιλο Ανοιχτής Θαλάσσης και είναι πολλές οι συμμετοχές για φέτος στις κατηγορίες IRC και ORCi. Ο αγώνας αποτελεί μέρος του IRC circuit 2009. Αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, η συγκέντρωση των κορυφαίων και πιο ανταγωνιστικών ελληνικών σκαφών, τα οποία μαζί με τις ξένες συμμετοχές θα επιδιώξουν την κατάκτηση του επαμειβόμενου Κυπέλου. Με δυναμικές διαδρομές στις κλάσεις IRC και ORCi, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και με ορμητήριο το πολυτελές Porto Carras Grand Resort, η φετινή διοργάνωση υπόσχεται να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους συμμετέχοντες και επισκέπτες-θεατές.

Το πρόγραμμα της φετινής ΔΙΕΒΑ αποτελείται από 7 ιστιοδρομίες, ενώ η επίσημη έναρξη των αγώνων θα δοθεί με cocktail στα lagoons του ξενοδοχείου Meliton την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, θα γίνει μερική απονομή τροπαίων σε ένα sailorΆs party στο beach bar Κohi, ενώ η εντυπωσιακή τελετή λήξης θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Olympic Hall την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Το Porto Carras, αρωγός σε κάθε αθλητική διοργάνωση, παρέχει στα σκάφη που συμμετέχουν στους αγώνες δωρεάν ελλιμενισμό για τις ημέρες της ΔΙΕΒΑ και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα. Η Μαρίνα του Resort, σε άριστη κατάσταση, είναι για άλλη μια χρονιά έτοιμη για να φιλοξενήσει το κορυφαίο αυτό γεγονός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024