Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντική ελληνική παρουσία στη φετινή World Travel Market

Σημαντική ελληνική παρουσία στη φετινή World Travel Market

Πολλά υποσχόμενη αναμένεται να είναι η φετινή ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM) που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από 12-15 Νοεμβρίου 2001. Η φετινή ελληνική συμμετοχή στην […]

Πολλά υποσχόμενη αναμένεται να είναι η φετινή ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market<...> (WTM<.>) που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από 12-15 Νοεμβρίου 2001. Η φετινή ελληνική συμμετοχή στην τελευταία WTM που διοργανώνεται στο Earls Court, μιας και από του χρόνου η έκθεση μετακομίζει στο Expro, θα αποτελείται από 30 –μέχρι στιγμής- συνεκθέτες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο περίπτερο EM1200.

Το φετινό ελληνικό περίπτερο, όπως μας λέει ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο κ. Πάνος Αργυρός, θα είναι εντυπωσιακό και λειτουργικό. Μεταξύ άλλων θα διαθέτει και δεύτερο όροφο όπου θα μπορούν οι συνεκθέτες να διοργανώνουν τις παρουσιάσεις τους, ενώ ο κάτω χώρος των ‘booths’ θα είναι άνετος και λειτουργικός.

Για πρώτη φορά φέτος εκθέτης θα είναι και η Πολιτιστική Ολυμπιάδα, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή είναι οι εξής: Aldemar Hotels
Astir Palace
Ένωση Ξενοδόχων Αττικής
Chandris Hotels and Resorts
Χίος
Πολιτιστική Ολυμπιάδα
Ρέθυμνο
Cronus Airlines
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Elounda Beach Hotels
Golden Sun Cruises
Grecotel SA
Greek Vacation Club
Helios Hotels & Resorts
Hellenic Sun Editions
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Kos Philoxenia/Kos and Nisiros Islands
Περιφέρεια Μαγνησίας
Mitsis Hotels and Companies
Ολυμπιακή Αεροπορία
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Νομαρχία Πιερίας
Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου
Royal Olympic Cruises
Σκιάθος
Special Tours Wholesalers
Sunrise Village Beach Hotel
Νομαρχία Θεσσαλονίκης
Παράλληλα, θα επαναληφθεί το πετυχημένο workshop που αποτελεί συνάντηση των Ελλήνων επαγγελματιών με τους Βρετανούς Tour Operators. Το workshop θα διοργανωθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο Hellenic Centre και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 18 με 20 Βρετανοί Tour Operators.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024