Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο 12o Τουριστικό Πανόραμα συμπίπτει με τα 50 χρόνια προσφοράς του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ στην Τουριστική Ενημέρωση

Το 12o Τουριστικό Πανόραμα συμπίπτει με τα 50 χρόνια προσφοράς του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ στην Τουριστική Ενημέρωση

Η δωδέκατη επέτειος της Τουριστικής Έκθεσης `Τουριστικό Πανόραμα` συμπίπτει φέτος με την συμπλήρωση 50 χρόνων προσφοράς του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά στην Τουριστική Ενημέρωση, η οποία ξεκίνησε το 1958, ενώ με […]

Η δωδέκατη επέτειος της Τουριστικής Έκθεσης `Τουριστικό Πανόραμα` συμπίπτει φέτος με την συμπλήρωση<...> 50 χρόνων προσφοράς του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά στην Τουριστική Ενημέρωση, η οποία ξεκίνησε το 1958, ενώ με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της φετινής έκθεσης, που πραγματοποιείται από τις 19 – 22 Απριλίου 2007 στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας η Έκθεση θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προηγουμένων ετών, απευθυνόμενη στο καταναλωτικό κοινό των 4.000.000 κατοίκων του Λεκανοπεδίου αλλά και των άλλων περιοχών της χώρας μας, την χρονική στιγμή που όλοι αποφασίζουν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Και στο φετινό Τουριστικό Πανόραμα, προορισμοί, για όλο το χρόνο, εικόνες, γεύσεις, παράδοση, πολιτισμός όλα αυτά περιμένουν τον επισκέπτη – ταξιδιώτη. Έμφαση θα δοθεί, όπως πάντα στον Εσωτερικό Τουρισμό, ο οποίος προβλήθηκε από το πρώτο έτος λειτουργίας της Εκθέσεως – το 1996 και καθιερώθηκε ως η δυναμική αγορά που εξασφαλίζει σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών των τουριστικών Επιχειρήσεων και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

“Γίνε ταξιδευτής στον τόπο σου” είναι το σύνθημα της επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τον Εσωτερικό Τουρισμό. Και το Τουριστικό Πανόραμα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πρώτο, προ δεκαετίας, ανέδειξε την δυναμική αυτής της αγοράς, τονίζει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Αγορές του εξωτερικού

Το Τουριστικό Πανόραμα συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με την Έκθεση του 2000, θα φιλοξενήσει και εφέτος σημαντικές παρουσίες φορέων και επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος, όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ο Οργανισμός Τουρισμού Τυνησίας, ο Οργανισμός Τουρισμού Τσεχίας, ο Οργανισμός Τουρισμού Πολωνίας, το Επιμελητήριο της Σλοβενίας, και το Ελληνοαραβικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως.

Παρουσία όλης της Ελλάδος

Σημαντική είναι η παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, όπως κάθε χρόνο, μέσω καλαίσθητων περιπτέρων, οργανωμένων με μεράκι και βασισμένων τόσο στην παράδοση όσο και στην σύγχρονη τουριστική εικόνα των περιοχών.

Τιμώμενες περιοχές της έκθεσης του 2007 θα είναι αφ΄ ενός η Πίνδος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρακολούθησης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος για την Βόρεια και Κεντρική Πίνδο στο οποίο συμμετέχουν τρεις Περιφέρειες και επτά Νομαρχίες, και αφ΄ ετέρου η Εύβοια, μία από τις περιοχές που τιμούν την έκθεση συμμετέχοντας συνεχώς από το 1996.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης είναι:

  • Συνδιοργάνωση Forum του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά και του ΗΑΤΤΑ, με θέμα “Αερομεταφορές και Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού” στις 18 Απριλίου στο Classical Athens Imperial Hotel, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουριστικής Ανάπτυξης και Μεταφορών Επικοινωνιών
  • Ημερίδα με θέμα “Η μέγιστη αξιοποίηση του Internet είναι το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού” σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα διοργανωθεί στις 20 Απριλίου σε μία από τις Αίθουσες εκδηλώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου

Τα Εγκαίνια της Εκθέσεως θα πραγματοποιηθούν από την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά στις 19 Απριλίου 2007, στις 17.00 και θα ακολουθήσει επίσκεψη των περιπτέρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024