Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςWTM 2002: Παγώνουν οι τιμές ως το 2005

WTM 2002: Παγώνουν οι τιμές ως το 2005

Αποστολή – Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market, οι τιμές των περιπτέρων στην έκθεση θα παγώσουν για τα επόμενα τρία χρόνια, με στόχο […]

Αποστολή – Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market, οι τιμές των περιπτέρων στην έκθεση θα παγώσουν για<...> τα επόμενα τρία χρόνια, με στόχο να υπάρξει το αναγκαίο ‘κτίσιμο’ σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των διοργανωτών της έκθεσης και των συμμετεχόντων.

Reed Travel Exhibitions μεταξύ 600 εκθετών, οι οποίοι διάλεξαν μεταξύ μιας έκπτωσης της τάξης του 5% για το 2003, ή το ‘πάγωμα’ των τιμών ως το 2005. Η τιμή που ορίσθηκε στις 268 λίρες Αγγλίας το τετρ. μέτρο.

Ο γενικός διευθυντής της Reed Travel Exhibitions κ. Tom Nutley, δήλωσε ότι η εταιρία του κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει λύσεις ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, ακόμα και εκείνοι οι εκθέτες που είναι οικονομικά αδύναμοι. ‘Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους ώστε να μειώσουμε το κόστος της συμμετοχής στην έκθεση. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα, χωρίς βέβαια να βλάψουμε την όλη διαδικασία της έκθεσης’, τόνισε.

Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την μετακίνηση της έκθεσης από το εκθεσιακό κέντρο του Earl’s Court, η πρώτη μέρα σημείωσε αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 10% σε σχέση με την πρώτη μέρα του 2001.

Αντίθετη όμως είναι η γνώμη του προέδρου John Mantague, του Association of National Tourist Offices Representatives, ANTOR, που αντιπροσωπεύει περισσότερους από 80 οργανισμούς τουρισμού στη Μεγάλη Βρετανία, και πιστεύει ότι η έκθεση θα έπρεπε να λειτουργεί τρεις μέρες, και όχι τέσσερις γιατί η τελευταία είναι πραγματικά υποτονική. Ο κ. Nutley απαντώντας είπε ότι θα το λάβει σοβαρά υπόψη του και θα αποφασίσει τι θα γίνει αφού συλλέξει τα στοιχεία και από την έρευνα που θα γίνει μετά την έκθεση μεταξύ των εκθετών. Και πρόσθεσε, ότι “θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τι θέλει η πλειοψηφία και όχι μόνο 80 οργανισμοί τουρισμού. Μάλιστα, ορισμένα από τα μέλη του ANTOR, ήταν πολύ θετικά στο ‘πάγωμα’ των τιμών.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024