Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣτη Ρωσία το επόμενο ραντεβού του Greek Tourism & Property Roadshow

Στη Ρωσία το επόμενο ραντεβού του Greek Tourism & Property Roadshow

Στην ανάγκη κάλυψης της υψηλής ζήτησης που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια από τους Ρώσους για την αγορά του τουρισμού και της τουριστικής κατοικίας στην Ελλάδα, ανταποκρίνεται η εκδήλωση Greek […]

Στην ανάγκη κάλυψης της υψηλής ζήτησης που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια από τους Ρώσους για την αγορά του τουρισμού και της τουριστικής κατοικίας στην Ελλάδα, ανταποκρίνεται η εκδήλωση Greek Tourism & Property Roadshow in Russia που διοργανώνει η εταιρία Real Travel AE στις 12 και 13 Απριλίου στη Μόσχα. Η εν λόγω<...> εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση της ρώσικης αγοράς για τις δυνατότητες και τις ευοίωνες προοπτικές του αναπτυσσόμενου τομέα του ελληνικού τουριστικού real estate.

Το The Red Square Event θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο Aurora Marriott, με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών από το χώρο των κατασκευών και του τουριστικού real estate, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και εξαγωγικών εταιριών από το κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια αντίστοιχου roadshow, το οποίο έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο, ενώ ανάλογες ενημερωτικές παρουσιάσεις προγραμματίζονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου διαπιστώνεται ενδιαφέρον για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Real Travel διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την 2η Διεθνή Έκθεση “Tourism & Property Show” στην Αθήνα, η οποία υποδέχθηκε περισσότερους από 7.100 επισκέπτες, ανάμεσά τους η αφρόκρεμα του χώρου του εφοπλισμού και των κατασκευών, εκατοντάδες επενδυτές του κλάδου του τουριστικού επιχειρείν, καθώς και πάνω από 250 ξένους επισκέπτες.

Η παρουσία τόσων επαγγελματιών στην έκθεση, στην οποία μετείχαν 109 εκθέτες, προσέδωσε έντονο εμπορικό χαρακτήρα, αποτελώντας προοίμιο οικονομικών συμφωνιών στον κλάδο του τουρισμού καθώς και του αναπτυσσόμενου τομέα του τουριστικού real estate.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024