Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο 2ο Συνέδριο για Luxury Hospitality στην Αθήνα, στις 13-14 Οκτωβρίου
Συνέδρια

Το 2ο Συνέδριο για Luxury Hospitality στην Αθήνα, στις 13-14 Οκτωβρίου

Σε συνδυασμό με το Συνέδριο Mediterranean Luxury Travel, το Luxury Hospitality θα συγκεντρώσει φέτος μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία απο ιδιοκτήτες κρουαζιέρας και ξενοδοχείων, μέλη του τουριστικού συμβουλίου και εμπορικούς διευθυντές, επενδυτές, σύμβουλους και προμηθευτές, με σκοπό να συζητήτουν για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στην πολυτελή φιλοξενία.

Η The International New York Times και η Σχολή Ecole hôtelière de Lausanne θα φιλοξενήσουν το 2ο συνέδριο Luxury Hospitality στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Εμπειρογνώμονες του κλάδου έχουν προσκληθεί να “επιβιβαστούν” στην “Αναζήτηση για Πολυτελείς Εμπειρίες” και να επανεξετάσουν τι ορίζει την έννοια της πολυτέλειας.

Φέτος, σε συνδυασμό με το συνέδριο Mediterranean Luxury Travel, το Luxury Hospitality θα συγκεντρώσει μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία απο ιδιοκτήτες κρουαζιέρας και ξενοδοχείων, μέλη του τουριστικού συμβουλίου και εμπορικούς διευθυντές, επενδυτές, σύμβουλους και προμηθευτές, με σκοπό να συζητήτουν για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στην πολυτελή φιλοξενία. Το πρόγραμμα θα διερευνήσει τρόπους για τη βελτιστοποίηση των σχέσεων ξενοδοχείου-επισκεπτών, για την εφαρμογή καινοτομίας και τεχνολογίας στην υπηρεσία και ανάπτυξη της πολυτελούς φιλοξενίας στις κρουαζιέρες και στα ξενοδοχεία.


Στιγμιότυπο από το περυσινό συνέδριο Luxury Hospitality Conference.

Οι ομιλητές περιλαμβάνουν τους κ.κ.: Kurt Kupper, CEO, Reuge; Eddie Sahakian, Owner, Davidoff of London; Ferit F. Sahenk, Chairman, Dogus Group; Varun Sharma, Host and Executive Producer, Inside Luxury; Travel John Spence, Founder, Chairman & CEO, Karma Royal Group; Andreas Stylianopoulos, President & CEO, Navigator Travel & Tourist Services; Giorgos Kaminis, Mayor of Athens; Katerina Katopis, Director, Dolphin Capital Partners; Samad Laaroussi, Holder of the Chair of Luxury Hospitality, École hôtelière de Lausanne; Nick Van Marken, Global Head – Hospitality, Travel, Hospitality & Leisure Industry Group, Deloitte LLP; Deepak Ohri, CEO, Lebua Hotels & Resorts; Nic Marks, CEO, Happiness Works; MPS Puri, CEO, Nira Hotels; Derek Picot, Vice President & Regional General Manager – Europe, Jumeirah; David Sadigh, Founder & CEO, Digital Luxury Group; Duncan O’Rourke, COO, Kempinski Hotels.

Ο Stephen Dunbar-Johnson, πρόεδρος της εταιρείας International, New York Times και ο καθηγητής Michel Rochat, γενικός διευθυντής της Ecole hôtelière de Lausanne είπαν: “Σε συνέχεια του επιτυχημένου εναρκτήριου συνεδρίου στη Λωζάννη το 2013, είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τους ομιλητές και σύνεδρους στην Αθήνα για να διερευνήσουν αυτή τη πολύπλοκη αγορά που είναι η πολυτελής φιλοξενεία. Ελπίζουμε οι συμμετέχοντες να ωφεληθούν απο την εμπειρία των ομιλητών μας και, πάνω απ’όλα, απο την απίστευτη ευκαιρία για δικτύωση που προσφέρει το συνέδριο Luxury Hospitality”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024