Τελευταία νέα

Συνεργασία Moda Bagno και Χανδρής Ξενοδοχεία Α.Ε.

Στον τομέα των τεχνικών έργων εισέρχεται δυναμικά η Moda Bagno Α.Ε., με την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης με την εταιρία Χανδρής Ξενοδοχεία (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. για τη διακόσμηση λουτρών και δωματίων, συμπεριλαμβανόμενηςτης […]

Στον τομέα των τεχνικών έργων εισέρχεται δυναμικά η Moda Bagno Α.Ε., με την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης με την εταιρία Χανδρής Ξενοδοχεία (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. για τη διακόσμηση λουτρών και δωματίων, συμπεριλαμβανόμενης<...>της προμήθειας και τοποθέτησης υλικών επένδυσης, εξαρτημάτων και εξοπλισμού.

Το κυρίως έργο αφορά στην κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων 211 δωματίων, διαφόρων απαιτήσεων, στην Θεσσαλονίκη, και είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, τόσο από πλευράς σχεδιασμού, όσο και προγραμματισμού και εκτέλεσης του έργου.Η ανάληψη από πλευράς Moda Bagno του έργου είναι ενδεικτική των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που επί χρόνια έχει αναπτύξει και εξελίξει, τόσο στην αισθητική και στις προϊοντικές λύσεις σε τομείς και καταναλωτικές διαστρωματώσεις που αποφασίζει να διεισδύσει, όσο στην ανταγωνιστικότητα των τιμών και αποτελεσματικότητα.

Η συγκεκριμένη σύμβαση είναι ύψους περίπου 1,6 εκατ. ευρώ και το έργο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2008. Το κυρίως έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία για να αναληφθούν από την Moda Bagno και άλλα τμήματα αυτού.

Όπως έχει γίνει γνωστό από προηγούμενες δημοσιεύσεις της Moda Bagno, η εταιρία για την υποστήριξη της αγοράς των κατασκευών (κυρίως οικοδομικός κλάδος) και των τεχνικών έργων, έχει στελεχώσει αντίστοιχες ομάδες και προσφέρει τις σχετικές λύσεις εδώ και δύο χρόνια περίπου, με ουσιαστικά αποτελέσματα. Ανάλογος σχεδιασμός και ετοιμότητα υπάρχει για αντίστοιχα έργα και αγορές του εξωτερικού.

Η υπό αναφορά ουσιαστική ενεργοποίηση της εταιρίας για την ανάληψη έργων, με αντικείμενα που αφορούν στους τομείς των κατασκευών και τεχνικών έργων, είναι βέβαιο ότι θα συνεισφέρει θετικά στην εικόνα και αποδοτικότητα των κεφαλαίων που απασχολεί η εταιρία και ο Όμιλος και θα βελτιώσουν περαιτέρω τους σχετικούς δείκτες και μεγέθη.

Διευκρινίζεται ότι με την παρούσα αναφορά σε Κατασκευές κ΄ Τεχνικά Έργα δεν νοείται η ανάληψη αμιγώς κατασκευαστικής δραστηριότητας από πλευράς εταιρίας σε Δομικά Έργα (πλην οικοδομών όπου ήδη έχει δραστηριοποιηθεί), το δε αντικείμενο της δημοσιοποιούμενης σύμβασης αφορά σε τακτικούς εταιρικούς σκοπούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024