Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI ενσωματώνεται στο χαρτοφυλάκιο XML της Juniper Travel Technology
Tour Operators

Η TUI ενσωματώνεται στο χαρτοφυλάκιο XML της Juniper Travel Technology

Οι πελάτες της Juniper TravelTech μπορούν να ενσωματώσουν απρόσκοπτα το χαρτοφυλάκιο των 88.000+ εμπειριών της TUI που αποτελείται από εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια για αξιοθέατα για περισσότερους από 1.000 προορισμούς.

Ο Όμιλος TUI επέκτεινε τη διανομή του Tours & Activities της μέσω της σύνδεσης με την Juniper Travel Technology, μια παγκόσμια εταιρεία ταξιδιωτικής τεχνολογίας που ειδικεύεται σε διαδικτυακές λύσεις και συνδεσιμότητα.

Οι πελάτες της Juniper TravelTech μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση και να ενσωματώνουν απρόσκοπτα το χαρτοφυλάκιο της TUI με περισσότερες από 88.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια για αξιοθέατα, διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες. Αρχικά, το χαρτοφυλάκιο εμπειριών της TUI θα είναι διαθέσιμο ως αυτόνομος κατάλογος, αλλά στο μέλλον θα αποτελεί μέρος των τηλεφωνικών κέντρων της Juniper. Η συνέργεια με την Juniper Travel Technology συνεχίζει την επέκταση της ψηφιακής διανομής της TUI και την ισχυρή και στρατηγική ανάπτυξή της σε περιηγήσεις και δραστηριότητες.

«Αυτή η συνεργασία είναι win-win, επιτρέποντας στην TUI και την Juniper Travel Technology να επεκτείνουν την προσφορά τους και να προσεγγίσουν νέους πελάτες. Η έντονη εστίαση στις ανάγκες των πελατών μας μάς οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά επιμελημένο χαρτοφυλάκιο με τις πιο σχετικές εμπειρίες στον κόσμο, το οποίο χαιρόμαστε που οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να ενσωματώσουν απρόσκοπτα μέσω των κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων της Juniper στην αγορά» είπε ο Nishank Gopalkrishnan, Chief Business Officer της TUI Musement, του τμήματος Tours & Activities του TUI Group.

«Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες επιχειρήσεις και παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα. Συνεπώς, η συνεργασία με την TUI ήταν αναπόφευκτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις εκδρομές, τις δραστηριότητες και τα εισιτήρια έλξης στους πελάτες μας. Έχουμε πρωτοπορήσει στην καινοτόμο και χωρίς τριβές ψηφιακή ενοποίηση και η TUI είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και την εξυπηρέτηση πελατών – αυτή είναι μια συναρπαστική συνεργασία και για τις δύο επιχειρήσεις» είπε ο Juan Mateos, Γενικός Διευθυντής της Juniper Travel Technology.

Το 2022, η TUI πούλησε πάνω από επτά εκατομμύρια εμπειρίες και είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κλάδο των Tours & Activities. Το χαρτοφυλάκιο εμπειριών της TUI μπορεί να ενσωματωθεί αμέσως, στο σύνολό του ή ως προσαρμοσμένη επιλογή με βάση τις παραμέτρους μιας επιχείρησης, όπως συγκεκριμένους προορισμούς ή τύπους εμπειριών. Η TUI διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα προμήθειας προϊόντων στον κλάδο των Tours & Activities και οι εμπειρίες αξιολογούνται βάσει αυστηρών προτύπων όσον αφορά στην ποιότητα, στην Υγεία και στην Ασφάλεια και τη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών Green & Fair, μιας πρώτης πιστοποίησης του κλάδου με βάση τα κριτήρια της GSTC.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024