Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΞεκίνησαν οι εργασίες της 102ης Γενικής Συνέλευσης της ECTAA στην Αθήνα
Διοργάνωση του ΗΑΤΤΑ, με τη στήριξη του ΕΟΤ

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 102ης Γενικής Συνέλευσης της ECTAA στην Αθήνα

Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Αθήνα το Biannual Meeting της ECTAA (European Travel Agents` & Tour Operators` Associations). Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 2 […]

Η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Αθήνα το Biannual Meeting της ECTAA (European Travel Agents` & Tour Operators` Associations). Οι εργασίες της<...> Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, με επιτυχία και θα ολοκληρωθούν αύριο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον ΗΑΤΤΑ, με τη χορηγία και τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η ECTAA είναι το πανευρωπαϊκό όργανο εκπροσώπησης του κλάδου των τουριστικών γραφείων (tour operators-travel agents). Το Biannual Meeting της ECTAA πραγματοποιείται κάθε φορά σε διαφορετική χώρα και έχει διεθνή προβολή.

Στην ECTAA, στην οποία είναι μέλος και ο ΗΑΤΤΑ, εκπροσωπούνται 29 κράτη, μεταξύ των οποίων και τα 25 κράτη-μέλη της ΕΕ. H ECTAA, με τα μέλη της, εκπροσωπεί περί τα 80.000 τουριστικά γραφεία στην Ευρώπη, όλους δηλαδή τους παραγωγούς του εισερχόμενου τουρισμού από την Ευρώπη προς τη χώρα μας, και το δίκτυο διανομής του προϊόντος μας σε όλη την Ευρώπη.

“Ο σύνδεσμός μας, γνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί η εικόνα της Ελλάδας, η οποία έχει πληγεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω δυσμενών συγκυριών, στις διεθνείς τουριστικές αγορές, αλλά και προκειμένου να δοθεί μια νέα ώθηση στον εισερχόμενο Τουρισμό από την Ευρώπη προς την Ελλάδα, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική συνάντηση στην Αθήνα”, επισημαίνει ο HATTA. “Με τον τρόπο αυτό οι εκπρόσωποι του συνόλου της τουριστικής αγοράς της Ε.Ε. και των συνδεδεμένων χωρών θα αποκτήσουν ιδία αντίληψη για την τουριστική μας προσφορά, με την ευκαιρία της φιλοξενίας στη χώρα μας και θα ενημερωθούν για τα σημαντικότερα αξιοθέατα εντός και εκτός Αθηνών”.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα συζητηθούν οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην παγκόσμια τουριστική αγορά και επίκαιρα θέματα που αφορούν πολιτικές ανάπτυξης του ευρωπαϊκού τουρισμού, εξελίξεις στις αερομεταφορές, εξελίξεις στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, στην προστασία του καταναλωτή, καθώς και στα κλαδικά θέματα των τουριστικών γραφείων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024