Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΆνοιγμα της Κρήτης στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας
Φιλοξενία δημοσιογράφων στην Κρήτη

Άνοιγμα της Κρήτης στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Εταιρειών Τουρισμού Le Grand, φιλοξενούνται στην Κρήτη δημοσιογράφοι από τη Βουλγαρία, ώστε να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν του νησιού.

“Άνοιγμα” στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας πραγματοποιούν πράκτορες και ξενοδόχοι της Κρήτης, οι οποίοι φιλοξενούν δημοσιογράφους από τη Βουλγαρία.

Οι τελευταία δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νησί σε σχετική συνέντευξη Τύπου και τόνισαν ότι δε γνώριζαν πόσο όμορφη είναι η Κρήτη. Για αυτό και θα προβάλουν το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στα Μέσα όπου εργάζονται.

Την πρωτοβουλία για την φιλοξενία τους είχε ο Όμιλος Εταιρειών Τουρισμού Le Grand, ενώ η ιδιοκτήτρια του Ομίλου κα Φωτούλα Σαπουνάκη δήλωσε στην κρητική εφημερίδα “Πατρίς” ότι “η επίσκεψη οργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ κι αυτό που θέλαμε ήταν να προβάλουμε την Κρήτη, γιατί ο στόχος μας είναι το άνοιγμα σε νέες αγορές. Περίπου μισό εκατομμύριο Βούλγαροι, ταξιδεύουν κάθε χρόνο για διακοπές και επιλέγουν την Τουρκία. Πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχουμε κι εμείς και η Κρήτη είναι ένας παράδεισος”.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις τους, πέρυσι, επισκέφθηκαν την Κρήτη 3.000 Βούλγαροι τουρίστες -υπάρχει και φέτος απευθείας πτήση τσάρτερ κάθε Σάββατο από τη Σόφια προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου-, ενώ φέτος ο στόχος είναι ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.

Οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι θα παραμείνουν στην Κρήτη για μία εβδομάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023