Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμμετοχή του Athena Pallas Village και του Kriopigi Beach στην έκθεση Reisemarkt της Δρέσδης
Εκθέσεις

Συμμετοχή του Athena Pallas Village και του Kriopigi Beach στην έκθεση Reisemarkt της Δρέσδης

Το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστική έκθεση 'Reisemarkt' ήταν έντονο για πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα, δίνοντας αίσια μηνύματα για την προσέλευση τουριστών της αγοράς αυτής και την αλλαγή του κλίματος υπέρ του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Τα ξενοδοχεία Kriopigi Beach από την Κασσάνδρα και το Athena Pallas Village από την Σιθωνία, αντιπροσώπευσαν την Χαλκιδική στην τουριστική έκθεση “Reisemarkt”, που διοργανώθηκε στην Δρέσδη της Γερμανίας από τις 25 έως και τις 27 Ιανουαρίου.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο των δύο ξενοδοχείων ήταν ικανοποιητική και η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν πολύ θερμή, μια και ήταν η μοναδική συμμετοχή της Ελλάδας στην συγκεκριμένη έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των Γερμανών ήταν έντονο για πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα, δίνοντας αίσια μηνύματα για την προσέλευση τουριστών της αγοράς αυτής και την αλλαγή του κλίματος υπέρ του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγιναν κληρώσεις και δόθηκαν δώρα στο κοινό με δωρεάν διανυκτερεύσεις των δύο ξενοδοχείων, διαφημίζοντας επάξια την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον προορισμό Χαλκιδική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024