Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤαϊλανδικό αφιέρωμα στην Κέρκυρα
Προβολή προορισμού

Ταϊλανδικό αφιέρωμα στην Κέρκυρα

Η δημοσιογράφος Nym Korakot και ο εικονολήπτης Yvan Cohen με την Κερκυραία συντονίστρια κα Ελένη Σωτηρακοπούλου πέρασαν τρεις μέρες στο νησί του Ιονίου, επισκέφθηκαν κερκυραϊκα χωριά και παραλίες, δοκίμασαν τοπικές σπεσιαλιτέ και γνώρισαν Κερκυραίους και Κερκυραίες.

Η Ταυλάνδη συναντά την Κέρκυρα. Ένα μοναδικό αφιέρωμα προβλήθηκε στην ταξιδιωτική εκπομπή “Journal Journey”, από το ταϊλανδέζικο τηλεοπτικό κανάλι VoiceTV, στα πλαίσια του αφιερώματος 8 επεισοδίων για την Ελλάδα

Το συγκεκριμένο επεισόδιο γυρίστηκε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο 2015.

Η δημοσιογράφος Nym Korakot και ο εικονολήπτης Yvan Cohen με την Κερκυραία συντονίστρια κα Ελένη Σωτηρακοπούλου πέρασαν τρεις μέρες στο νησί του Ιονίου, επισκέφθηκαν κερκυραϊκα χωριά και παραλίες, δοκίμασαν τοπικές σπεσιαλιτέ, γνώρισαν Κερκυραίους και Κερκυραίες και συνέθεσαν ένα μισάωρο επεισόδιο, οδοιπορικό για τον τόπο.

Το εργοστάσιο σαπουνοποιίας Πατούνη, το γαλακτοπωλείο Περικλής Αλέξης, η λαϊκή αγορά της πόλης, η παλιά πόλη της Κέρκυρας, το εργαστήριο κεραμικών Πανάρετος, ο αμπελώνας Λειβαδιώτης στο Χαλικούνα, οι παραλίες Πορτο-Τιμόνι στον Αφιώνα και Ροβινιά, τα χωριά Λιαπάδες και οι Κυνοπιάστες ήταν μόνο μερικά από τα μέρη που, όπως δήλωσαν οι συντελεστές, κατάφεραν να συμπεριλάβουν στον τηλεοπτικό χρόνο αυτού του αφιερώματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024