Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ τεχνική νοημοσύνη έρχεται στις υπηρεσίες των τουριστικών γραφείων
Τεχνολογία

Η τεχνική νοημοσύνη έρχεται στις υπηρεσίες των τουριστικών γραφείων

Η TUI εφαρμόζει πιλοτικά σε εφαρμογή για κινητά για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο το το ChatGPT.

Η TUI φέρνει το ChatGPT στην εφαρμογή της για κινητά και δοκιμάζει τις δυνατότητες της παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως τεχνολογικό πείραμα από τρεις μηχανικούς τεχνολογίας της TUI και τις ομάδες προϊόντων των εφαρμογών της, έχει κορυφωθεί τώρα με την κυκλοφορία ενός πρώτου πιλοτικού πλάνου στην εφαρμογή της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα λειτουργία παρέχει στους πελάτες ενημερωτικές απαντήσεις σχετικά με προορισμούς διακοπών και εξατομικευμένες προτάσεις για εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια για αξιοθέατα. Ανάλογα με το επίπεδο λεπτομέρειας που παρέχει ο πελάτης σχετικά με το είδος της εμπειρίας που θέλει, όπως γαστρονομικές δραστηριότητες, εκδρομές περιπέτειας ή επισκέψεις σε μουσεία, η εφαρμογή θα παρέχει μια πιο εκλεπτυσμένη και σχετική σύντομη λίστα περιγραφών, εικόνων και συνδέσμων για προτεινόμενες εμπειρίες. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να κάνουν κράτηση για εμπειρίες απευθείας στο tuiexperiences.com μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Τεχνολογίες όπως η γενετική τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν τις ζωές μας και η TUI αγκαλιάζει τις ευκαιρίες που παρέχει. Η τεχνολογία ChatGPT μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση των διαδικασιών και των υπηρεσιών για τους πελάτες ή να κάνει τις πληροφορίες πιο εύκολα διαθέσιμες. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι στη χρήση νέων τεχνολογίες και να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον του τουρισμού», λέει ο Sebastian Ebel, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI.

Η μεταφορά του ChatGPT στην εφαρμογή για κινητά είναι μέρος μιας πρωτοβουλίας της TUI για την εφαρμογή λειτουργιών AI σε όλους τους τομείς της επιχείρησης. Η προσέγγιση της TUI είναι η οικοδόμηση εσωτερικών δεξιοτήτων και δυνατοτήτων σε ολόκληρο τον οργανισμό, σε συνδυασμό με τον στρατηγικό συνεργάτη της στο cloud AWS και άλλα τρίτα μέρη. Ένα εσωτερικό Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης TUI έχει δημιουργηθεί για να οδηγήσει την πρωτοβουλία, το οποίο λειτουργεί ως ανοιχτή πλατφόρμα για την παροχή καθοδήγησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης για όλους τους εργαζόμενους της TUI. Η εκπαίδευση ChatGPT εισήχθη πρόσφατα για να προωθήσει την ευρύτερη κατανόηση των προκλήσεων και των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης για την TUI και την ταξιδιωτική βιομηχανία.

«Το Generative AI αρχίζει να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αναζητούν και αλληλεπιδρούν με την TUI. Συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες που αποφέρουν οφέλη στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεράστια εμπειρία μας με τη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία είναι ήδη ενσωματωμένη στην τεχνολογική μας πλατφόρμα. Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες για να αναπτύξουμε περαιτέρω χαρακτηριστικά», λέει ο Pieter Jordaan, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου & Chief Information Officer του Ομίλου TUI.

Περαιτέρω δοκιμές βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη με χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούνται, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας πελατών μετά τις διακοπές τους, της αυτοματοποιημένης ανάλυσης βάσεων γνώσης για την υποστήριξη ομάδων κέντρων επαφής και μετάφρασης γλώσσας περιεχομένου, καθώς και άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν ομάδες τεχνολογίας TUI στη δημιουργία και τη δοκιμή κώδικα.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν ChatGPT στην εφαρμογή TUI για κινητά μπορούν να είναι βέβαιοι ότι δεν κοινοποιούνται δεδομένα πελατών ποτέ. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν εφαρμόσει μέτρα για τον περιορισμό των ακατάλληλων απαντήσεων. Καθώς η εφαρμογή είναι πιλοτική, συλλέγονται συνεχώς σχόλια για να διασφαλιστεί ότι τα πρότυπα TUI πληρούνται ανά πάσα στιγμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024