Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜέτρα του Υπουργείου Τουρισμού Κύπρου για την αντιμετώπιση της κρίσης
Η οικονομική κρίση προ των πυλών της Κύπρου

Μέτρα του Υπουργείου Τουρισμού Κύπρου για την αντιμετώπιση της κρίσης

Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, αναφέρει στο τεύχος Απριλίου του τριμηνιαίου περιοδικού του ΣΤΕΚ, “Τουριστική Επιχειρηματική”, ότι το υπουργείο του προωθεί τη σύσταση think tank για τον τουρισμό, το θέμα της φιλελευθεροποίησης των αιθέρων, καθώς και την πάταξη της παραξενοδοχίας…

Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, αναφέρει στο τεύχος Απριλίου<...> του τριμηνιαίου περιοδικού του ΣΤΕΚ, “Τουριστική Επιχειρηματική”, ότι το υπουργείο του προωθεί τη σύσταση think tank για τον τουρισμό, το θέμα της φιλελευθεροποίησης των αιθέρων, καθώς και την πάταξη της παραξενοδοχίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο αναφορικά με τις ενδείξεις από Βρετανία και Γερμανία αναλύοντας τις κινήσεις των Οργανωτών Ταξιδίων κατά το 2009, τις νέες τάσεις της αγοράς, τις κρατήσεις στους ανταγωνιστικούς μας προορισμούς αλλά και τη θέση της Κύπρου όσον αφορά τα ταξίδια των Βρετανών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αβεβαιότητα που προκαλείται λόγω της κρίσης έχει στρέψει μαζικά τις προτιμήσεις των τουριστών στα πακέτα “all inclusive” και “last minute”. Στην έκδοση παρουσιάζεται έκθεση του Οίκου Deloitte για την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία η οποία καταδεικνύει αύξηση το 2008 της διεθνούς κίνησης κατά 2%, ενώ ταυτόχρονα αναλύει τους κορυφαίους προορισμούς στην απόδοση ξενοδοχείων.

Πρόσθετα, αφιέρωμα υπάρχει από τον δήμαρχο κ. Τσόκκο για την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, η οποία προσδοκώντας να προσελκύσει Κύπριους επισκέπτες, βάζει πλώρη για νέα αρχή και δίνει έμφαση σε πληθώρα άγνωστων για πολλούς δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και σημείων ενδιαφέροντος που μπορεί να απολαύσει κάποιος στην περιοχή, πέραν των παραλιών με τη χρυσή άμμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024