Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈκθεση για τον ιατρικό τουρισμό στην Ταϊλάνδη
Proud Asia 2007

Έκθεση για τον ιατρικό τουρισμό στην Ταϊλάνδη

Όλο και περισσότερα άτομα επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την Ταϊλάνδη για ιατρικό τουρισμό, spa και ευεξία, ανακαλύπτοντας τις τουριστικές δυνατότητες της χώρας σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αντιλαμβανόμενη την άνθηση του […]

Όλο και περισσότερα άτομα επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την Ταϊλάνδη για ιατρικό τουρισμό, spa και ευεξία, ανακαλύπτοντας τις τουριστικές δυνατότητες της χώρας σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αντιλαμβανόμενη την άνθηση του τουριστικού αυτού τομέα, η Κυβέρνηση<...>της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς φορείς, διοργανώνει στις 27-30 Σεπτεμβρίου 2007 την 1η διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία ιατρικού τουρισμού, spa και ευεξίας “Proud Asia 2007” στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο “IMPACT Muang Thong Thani”.

Στην Proud Asia 2007 θα δώσουν το παρόν εκθέτες, τόσο από τη Ταϊλάνδη, όσο και από άλλες χώρες της Ασίας και του κόσμου. Εκτιμάται πως θα συμμετάσχουν περίπου 300 εκθέτες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών από τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Κίνα, το Χονγκ-Κονγκ, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, την Κορέα, την Αυστραλία και την Ιαπωνία εκτιμάται πως θα αγγίξει τις 15.000.

“Ο ιατρικός τουρισμός και τα spas στην Ταϊλάνδη γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, που τα έχει κάνει διάσημα στη παγκόσμια αγορά” σχολίασε ο κ. Yearayong Chairut από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT).

Ο αριθμός τουριστών της χώρας, όπως και τα κέρδη της βιομηχανίας του ιατρικού τουρισμού, αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι “ιατρικοί” τουρίστες προτιμούν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της χώρας από ότι τις ακριβές υπηρεσίες και τα ακριβά προϊόντα άλλων χωρών, που περιλαμβάνουν χειρουργικές διαδικασίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024