Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη Ν. Σαρκοζί στην 18η Γενική Συνέλευση του ΠΟΤ
UNWTO

Επίσκεψη Ν. Σαρκοζί στην 18η Γενική Συνέλευση του ΠΟΤ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΣΤΑΝΑ: Σύντομη επίσκεψη και χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Nicolas Sarkozy στην 18η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, UNWTO, που γίνεται στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστανά…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΣΤΑΝΑ: Σύντομη επίσκεψη και χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Nicolas Sarkozy στην 18η Γενική Συνέλευση του<...> Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, UNWTO, που γίνεται στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστανά.

Ο κ. Sarkozy έφθασε στο Palace of Independence όπου γίνεται η Συνέλευση, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Καζακστάν κ. Nursultan Nazarbayev, και μαζί συνάντησαν τον νεοεκλεγέντα γενικό γραμματέα του Οργανισμού κ. Tibel Rifai. Ο πρόεδρος της Γαλλίας έκανε μια σύντομη παρουσίαση και χαιρέτισε τους συνέδρους, ενώ επισκέφθηκε διάφορες αίθουσες του μεγάρου Palace of Independence.

Ο κ. Rifai τόνισε ότι η παρουσία του Γάλλου προέδρου είναι πολύ σημαντική αφού η Γαλλία, εδώ και πολύ καιρό, είναι η πρώτη χώρα σε τουριστικές αφίξεις. Ο κ. Sarkozy είναι ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που επισκέπτεται το Καζακστάν, από την ίδρυση της χώρας το 1991.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024