Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςGTM: Για 35η χρονιά προωθεί τον εισερχόμενο τουρισμό στη Γερμανία
Germany Travel Mart

GTM: Για 35η χρονιά προωθεί τον εισερχόμενο τουρισμό στη Γερμανία

Στο Ρόστοκ της Βορείου Γερμανίας, στη Βαλτική Θάλασσα, θα διοργανωθεί φέτος για 35η χρονιά η Γερμανική έκθεση Germany Travel Mart, GTM, από τις 10-12 Μαϊου, παρουσιάζοντας όλα τα τουριστικά πακέτα και υπηρεσίες που προσφέρουν για τη Γερμανία προμηθευτές από όλη τη χώρα…

Στο Ρόστοκ της Βορείου Γερμανίας, στη Βαλτική Θάλασσα, θα διοργανωθεί φέτος για 35η χρονιά η Γερμανική έκθεση<…> Germany Travel Mart, GTM, από τις 10-12 Μαϊου, παρουσιάζοντας όλα τα τουριστικά πακέτα και υπηρεσίες που προσφέρουν για τη Γερμανία προμηθευτές από όλη τη χώρα.

Η έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο B2B γεγονός της χώρας για τον εισερχόμενο τουρισμό, και προσφέρεται για πολύ καλές διασυνδέσεις με προμηθευτές τουριστικών υπηρεσιών όλης της Γερμανίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών 350 προμηθευτές θα λάβουν φέτος μέρος στην έκθεση, οι οποίοι θα συναντηθούν με περίπου 650 διεθνείς αγοραστές και δημοσιογράφους, που θα παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός.

Φέτος, η έκθεση θα εστιάσει στο τουρισμό δραστηριοτήτων παρουσιάζοντας μεγτάλη γκάμα από δραστηριότητες που μπορεί κάθε τουρίστας να κάνει στη χώρα. Επίσης, μια μέρα πριν την έκθεση διοργανώνονται workshop και σεμινάρια όπου οι διεθνείς επισκέπτες έχουν την ευκαιρία για διασυνδέσεις αλλά και για ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024