Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Jet2 ακυρώνει όλες τις πτήσεις και πακέτα διακοπών της
TOs

Η Jet2 ακυρώνει όλες τις πτήσεις και πακέτα διακοπών της

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, πάρθηκε η απόφαση το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών της Jet2 να επανακκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Κατόπιν της οδηγίας από τον Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας για ααναβολή επ’αόριστον των ταξιδιών στο εξωτερικό, ο δεύτερος μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της χώρας, Jet2, ακύρωσε όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών έως τα μέσα Ιουνίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κρίση, η οποία και μεγαλώνει στο Ην. Βασίλειο, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, πάρθηκε η απόφαση το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών της Jet2 να επανακκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Ωστόσο, οι πελάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημέρες. Πολλές εταιρείες όμως δεν είναι σε θέση να τηρήσουν την προθεσμία αποπληρωμής που ορίζουν οι κανονισμόί για τα ταξιδιωτικά πακέτα.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων της Βρετανίας, ABTA, ασκεί πιέσεις για την παράταση της προθεσμίας επιστροφής χρημάτων.

Η Jet2 θα επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες που έχουν κλείσει για να πετάξουν πριν τις 17 Ιουνίου.

“Ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες τους για την ημερομηνία της αναχώρησής τους, ώστε να συζητήσουν τις επιλογές τους, μία από τις οποίες είναι η ανανέωση των διακοπών τους αργότερα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές για τους πελάτες τους και πόση σημασία δίνουν για αυτούς σε κάτι στο οποίο προσβλέπουν (τις διακοπές), ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτές. Αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα είχαν τεράστιο αντίκτυπο στους πελάτες τους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση, την κατανόηση και την υπομονή τους”, δήλωσε ο ABTA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024