Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Silversea Cruises επιστρέφει στην Ανατ. Μεσόγειο με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά
Κρουαζιέρα

Η Silversea Cruises επιστρέφει στην Ανατ. Μεσόγειο με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά

Η υπερπολυτελής γραμμή κρουαζιέρας ξεκινά από τον Πειραιά στις 18 Ιουνίου για ελληνικούς προορισμούς, αλλα και προς Ισραήλ και Κύπρο.

Με τη ζήτηση σε ιστορικό υψηλό όλων των εποχών, η Silversea Cruises άνοιξε τις πωλήσεις της για νέα ταξίδια με το υπερπολυτελές “Silver Moon” (με περίπου 300 σουίτες) προς την Ανατολική Μεσόγειο, αναχωρώντας από την Ελλάδα, από τις 18 Ιουνίου 2021. Η πολυτελής γραμμή κρουαζιέρας αποκάλυψε μια γκάμα από εννέα ταξίδια -το καθένα διάρκειας 10 ημερών- που θα πραγ,ατοποιούνται μετ’επιστροφής από τον Πειραιά και πιάνοντας λιμάνι σε πολλούς προορισμούς, όπως Σαντορίνη, Πάρος, Μύκονος και Κρήτη, καθώς και Χάιφα (Ισραήλ) και Κύπρο.

“Όλη η ομάδα της Silversea, οι συνάδελφοί μας στην Royal Caribbean Group και οι πιστοί μας επισκέπτες περιμένουν αυτά τα απίστευτα νέα για πάνω από ένα χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τις γενικές πωλήσεις στα νέα δρομολόγια του ‘Silver Moon’ στην Ανατολική Μεσόγειο” είπε ο Roberto Martinoli, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Silversea Cruises. “Οι φιλοξενούμενοί μας λαχταρούν να συνεχίσουν τα ταξίδια τους, όπως φαίνεται από την απίστευτη ζήτηση που αντμετωπίζουμε τώρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους παρουσιάζουμε την όμορφη νέα ναυαρχίδα του στόλου μας, ‘Silver Moon’, καθώς θα ταξιδεύει στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο. Ολόκληρη η ομάδα της Silversea και οι καλεσμένοι μας εκφράζουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στον αξιότιμο υπουργό της Ελλάδας Χάρη Θεοχάρη, τις λιμενικές αρχές και άλλους κυβερνητικούς φορείς για την πολύτιμη υποστήριξή τους και το άνοιγμά τους για συνεργασία. Η Ελλάδα αποτελεί εδώ και καιρό έναν προορισμό-κλειδί για τη γραμμή κρουαζιέρας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να πλέουμε σε αυτό το υπέροχο μέρος του κόσμου”.

“Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της επανεκκίνησης της Silversea Cruises από την Ελλάδα”, δήλωσε ο κ. Θεοχάρης. “Για άλλη μια φορά, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους όμορφους προορισμούς μας και να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Υποστηρίζουμε πλήρως την έναρξη της κρουαζιέρας, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας της τουριστικής μας στρατηγικής”.

Σημειώνεται ότι για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, θα επιτρέπεται σε αυτούς να αφήνουν το πλοίο μόνο τις επιβεβαιωμένες εκδρομές της Silversea στην ακτή, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στον ναύλο -μία ανά ημέρα, από μια επιλογή σε κάθε λιμάνι- με διαθέσιμες premium εμπειρίες στην ακτή (με επιπλέον χρέωση).

Τα δρομολόγια:
Πειραιάς (αναχώρηση 18 Ιουνίου)
Σύρος, Πάρος, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο και Μύκονος
Πειραιάς (επιστροφή 28 Ιουνίου)

Πειραιάς (αναχώρηση 28 Ιουνίου)
Λεμεσσός (Κύπρος), Ashdod (Ιερουσαλήμ) και Haifa (Nazareth, Ισραήλ), Ρόδος, Άγ. Νικόλαος και Σούδα (Κρήτη) και Σαντορίνη
Πειραιάς (επιστροφή 8 Ιουλίου)

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024