Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI ανακοινώνει επανεκκίνηση σε Ελλάδα, Ισπανία και Κανάρια στις 11 Ιουλίου
TOs

Η TUI ανακοινώνει επανεκκίνηση σε Ελλάδα, Ισπανία και Κανάρια στις 11 Ιουλίου

Η πρώτη φάση της προγραμματισμένης επανεκκίνησης θα μεταφέρει έως και 8.300 τουρίστες που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα, Πάλμα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Λανζαρότε και Τενερίφη, ξεκινώντας από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας (Gatwick, Manchester και Birmingham).

Η TUI ανακοίνωσε τα σχέδιά της για επανεκκίνηση των καλοκαιρινών πακέτω διακοπών σε οκτώ προορισμούς στην Ελλάδα, την Ισπανία και τα Κανάρια νησιά, από τις 11 Ιουλίου.

Ο Τ.Ο. επικεντρώνεται σε προορισμούς όπου προβλέπει ότι οι αεροπορικές “γέφυρες” θα είναι έτοιμες μέχρι την ημερομηνία επανεκκίνησης, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Βρετανίας & Ιρλανδίας, Andrew Flintham.

Η πρώτη φάση της προγραμματισμένης επανεκκίνησης θα περιλαμβάνει έως και 8.300 τουρίστες που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα, Πάλμα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Λανζαρότε και Τενερίφη, ξεκινωντας από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανία (Gatwick, Manchester και Birmingham).

Μέχρι το τέλος Ιουλίου, η TUI σκοπεύει να προσφέρει διακοπές σε έως και 19 προορισμούς από έως και πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, πάντα την επιφύλαξη των κυβερνητικών οδηγιών του Ην. Βασιλείου.

Ο Τ.Ο. έχει εφαρμόσει μια σειρά από νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των πελατών και του προσωπικού και έχει επίσης εισαγάγει το “TUI Holiday Promise”, για επιπλέον σιγουριά στους ταξιδιώτες.

Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας περιλαμβάνουν υποχρεωτικές μάσκες προσώπου επί του αερσκάφους και σακουλάκια με απολυμαντικό χεριών που διατίθενται στους επιβάτες. Τα ξενοδοχεία θα έχουν δείκτες κοινωνικής απόστασης στο πάτωμα, το σερβίρισμα στο τραπέζι θα αντικαταστήσει την αυτοεξυπηρέτηση στους μπουφέδες σε πολλά καταλύματα και τα εστιατόρια μπορεί να έχουν λιγότερα τραπέζια και θα παραμένουν ανοιχτά για περισσότερο χρόνο. Οι ξαπλώστρες στις πισίνες και τις παραλίες θα απολυμαίνονται με κάθε άλλο άτομο.

Το “TUI Holiday Promise” περιλαμβάνει την εγγύηση: “Υποσχόμαστε ότι θα έχετε υπέροχες TUI διακοπές. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ξενοδοχείο, το θέρετρο ή τον προορισμό σας που θα το εμποδίσουν αυτό να συμβεί, δε θα σας μεταφέρουμε εκεί”. Επίσης αναφέρεται ότι “υποσχόμαστε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό εάν οι διακοπές σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω του COVID-19. Θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αλλάξετε την κράτησή σας για άλλες διακοπές. Ή, μπορείτε να πάρετε ένα πιστωτικό κουπόνι επιστροφής χρημάτων ή πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά”.

Ο Andrew Flintham δήλωσε: “Φυσικά περιμένουμε ακόμη από την κυβέρνηση να αλλάξει τις ταξιδιωτικές της οδηγίεςς, αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά στα παρασκήνια και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να μεταφέρουμε ξανά τους παραθεριστές σε λίγες εβδομάδες από σήμερα. Αρχικά, εστιάζουμε σε προορισμούς όπου αναμένουμε να υπάρχουν αεροπορικές ‘γέφυρες’, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία. Αλλά γνωρίζουμε ότι πολλοί Βρετανοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν ξανά και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να αυξήσουμε γρήγορα το πρόγραμμά μας το συντομότερο δυνατό, για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές, σχετικά με τις διακοπές αυτό το καλοκαίρι”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023