Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρουσίαση του Τσεχικού Τουρισμού στην Λάρισα

Παρουσίαση του Τσεχικού Τουρισμού στην Λάρισα

Εκδήλωση της Τσεχικής Πρεσβείας στην Ελλάδα πραγματοποιείται στην Λάρισα αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου στην Εθνική Πινακοθήκη. Στην εκδήλωση, κατά την οποία θα προωθηθούν τσεχικά προϊόντα, θα γίνει και παρουσίαση των […]

Εκδήλωση της Τσεχικής Πρεσβείας στην Ελλάδα πραγματοποιείται στην Λάρισα αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου<...> στην Εθνική Πινακοθήκη. Στην εκδήλωση, κατά την οποία θα προωθηθούν τσεχικά προϊόντα, θα γίνει και παρουσίαση των τουριστικών δυνατοτήτων της χώρας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, ενώ η τουριστική παρουσίαση θα γίνει στις 12:30 από την εκπρόσωπο του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα κα Βίκυ Καραντζαβέλου. Τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να ακούσουν την παρουσίαση καλούνται να παραβρεθούν στην εκδήλωση, ενώ εκείνα που προωθούν τον τουρισμό στην Τσεχία μπορούν να διαθέσουν στους παρευρισκόμενους και τις μπροσούρες τους.

“Στόχος μας είναι να γνωστοποιήσουμε στο κοινό της Λάρισας ότι η Τσεχία είναι ένας πολύ ελκυστικός τουριστικός προορισμός, και η πρωτεύουσα της η Πράγα ιδανική για μικρές αποδράσεις. Φυσικά και η υπόλοιπη χώρα προσφέρει ειδυλλιακές διακοπές σε κάστρα, διακοπές ομορφιάς σε σπα, και μια υπέροχη ύπαιθρο για τουρισμό δραστηριοτήτων. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα έχει ένα δυναμικό marketing plan για το 2010 στοχεύοντας στην αύξηση του τουρισμού προς τη χώρα. Αρωγό σε αυτή τη προσπάθεια καλεί όλα τα τουριστικά γραφεία, με τα οποία θα συνεργασθεί στενά για την επίτευξη του παραπάνω στόχου”, τόνισε η κα Καραντζαβέλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024