Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροχωρά η ABTA με το θέμα της εκδίωξης της British Airways

Προχωρά η ABTA με το θέμα της εκδίωξης της British Airways

Η ABTA, Association of British Travel Agents, ανακοίνωσε ότι θα εξετάζει το θέμα της καταγγελίας της British Airways στο OFT, Office of Fair Trade. Στα πλαίσια αυτά εκπρόσωποι της ABTA […]

Η ABTA<.>, Association of British Travel Agents, ανακοίνωσε ότι θα εξετάζει το θέμα της καταγγελίας της British Airways<.> στο<...> OFT, Office of Fair Trade.

Στα πλαίσια αυτά εκπρόσωποι της ABTA συσκέφθηκαν με τους δικηγόρους της ένωσης , για να αποφασίσουν αν μπορούν να αποδείξουν ότι η ΒΑ εκμεταλλεύεται την κυρίαρχη θέση της, μειώνοντας τις πληρωμές των πρακτόρων κατά 2,5 αγγλικές λίρες στις κοντινές πτήσεις.

Εκπρόσωπος της ΑΒΤΑ, δήλωσε ότι θα χρειαστούν λίγες εβδομάδες για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και να παρουσιαστούν στον OFT. Η συνάντηση με τους δικηγόρους είχε σκοπό να διαβεβαιώσει ότι οι αρχές της ΑΒΤΑ είναι δυνατές.

Η ΒΑ σκοπεύει να προχωρήσει στα σχέδια της την 1η Ιουνίου, 14 μήνες μετά από την πρώτη παρουσίαση της Fresh Approach. Αρκετοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας κατηγόρησαν την ΑΒΤΑ ότι αρχικά είχε υποστηρίξει την Fresh Approach και ότι αντέδρασε καθυστερημένα.

Ο αντιπρόεδρος της Carlson Wagonlit βορείου Ευρώπης, κ. Jim Tweedie, δήλωσε ότι "η τουριστική βιομηχανία θα έπρεπε να αξιολογήσει την κίνηση της ΒΑ με τρόπο περισσότερο εμπορικό και αντικειμενικό."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024