Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑκόμη η υπογραφή του Υπουργού Πολιτισμού για το αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας
Ερώτηση Μιλτιάδη Βέρρα

Ακόμη η υπογραφή του Υπουργού Πολιτισμού για το αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας

Καθυστερήσεις στην υπόθεση του αυτοκινητοδρομίου Πάτρας, καθώς από τη μία είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη επένδυση και από την άλλη λείπει η υπογραφή του Υπουργού Πολιτισμού, […]

Καθυστερήσεις στην υπόθεση του αυτοκινητοδρομίου Πάτρας, καθώς από τη μία είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη επένδυση και από την άλλη λείπει η υπογραφή του Υπουργού Πολιτισμού, με αποτέλεσμα να μένει πίσω<…>και η ένταξη του έργου στον αναπτυξιακό νόμο, κατήγγειλε ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Μιλτιάδης Βέρρας.

Επιπλέον, καθυστερήσεις (εδώ και τέσσερις μήνες) παρατηρούνται και στην έκδοση της άδειας κατασκευής, λόγω της γραφειοκρατίας, όπως πρόσθεσε ο κ. Βέρρας. Να σημειωθεί ότι το αυτοκινητοδρόμιο θα αποτελέσει ένα σημαντικότατο αναπτυξιακό τουριστικό έργο, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική ανάκαμψη της ευρύτερης περιοχής.

Καταθέτοντας ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς Πολιτισμού, Μεταφορών & Επικοινωνιών και Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κ. Βέρρας ζήτησε απαντήσεις στα ακόλουθα θέματα:

  1. Πότε θα υπογράψει ο Υπουργός Πολιτισμού το φάκελο του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας;
  2. Πότε θα εκδοθεί η άδεια κατασκευής;
  3. Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβούν προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην παρουσιαστούν άλλες καθυστερήσεις;
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024