Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕναρξη ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσω της διαδυκτιακής πύλης του ΚΟΤ
Εγκαίνια Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Online Booking)

Εναρξη ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσω της διαδυκτιακής πύλης του ΚΟΤ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής του για το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, έχει εγκαινιάσει το Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Online Booking), το οποίο σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις μεθόδους προβολής και διανομής…

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής του για το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, έχει εγκαινιάσει<...> το Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Online Booking), το οποίο σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις μεθόδους προβολής και διανομής του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου προς τους τελικούς καταναλωτές.

Με στόχο την ενημέρωση της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου για τις δυνατότητες που τους προσφέρει το Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων, διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας σχετική ενημερωτική ημερίδα. Σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους ους τουριστικούς φορείς του τόπου, όπως επίσης και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών και διευθυντών τουριστικών επιχειρήσεων.

Σε μια περίοδο δυσχερών διεθνών οικονομικών συνθηκών όπου ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο σκληρός, η Κύπρος, ως τουριστικός προορισμός καλείται να αξιοποιήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες που παρέχει η νέα τεχνολογία και μέσα από τη Διαδικτυακή Πύλη του ΚΟΤ να φτάσει στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό καταναλωτών.

Ο ΚΟΤ, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του τόπου να συμμετέχουν ενεργά στο σύστημα και να παίρνουν κρατήσεις ηλεκτρονικά. Έτσι εμπλουτίζονται οι μέθοδοι προβολής και διευκολύνεται η διανομή των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού προς τους καταναλωτές. Το όφελος των τουριστικών επιχειρήσεων του τόπου από τη συμμετοχή τους στο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων εκτιμάται να είναι μεγάλο, αφού για πρώτη φορά δίδεται η δυνατότητα παρουσίας και διανομής των τουριστικών υπηρεσιών του τόπου μέσω μιας ευρέως διαδεδομένης διαδικτυακής πύλης, αυτής του ΚΟΤ, η οποία τυγχάνει διεθνούς προβολής μέσω των ενεργειών μάρκετινγκ του Οργανισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024