Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Ελληνορωσικού Συνδέσμου στη Νομαρχία Λάρισας
Εκδήλωση για τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας σε ενέργεια, τουρισμό, εμπόριο

Επίσκεψη Ελληνορωσικού Συνδέσμου στη Νομαρχία Λάρισας

Το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό επισκέφθηκαν τη δευτέρα η πρόεδρος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νεοσύστατου Ελληνορωσικού Συνδέσμου Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, κ.κ Χριστίνα Σολομίδου και Μαριέττα […]

Το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό επισκέφθηκαν τη δευτέρα η πρόεδρος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του<...> νεοσύστατου Ελληνορωσικού Συνδέσμου Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, κ.κ Χριστίνα Σολομίδου και Μαριέττα Λάμπρου, με σκοπό να τον ενημερώσουν για την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύνδεσμος στα μέσα Μαρτίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του Ελληνορωσικού συνδέσμου που θα γίνει στις 13 Μαρτίου στις 7 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Η εκδήλωση έχει θέμα “Σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας- Ανάπτυξη – Ενεργειακή Πολιτική – Τουρισμός – Εμπορικές Συναλλαγές”.

Στη χθεσινή επίσκεψη στο Νομάρχη Λάρισας η πρόεδρος του Ελληνορωσικού συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Κατσαρό για τις δραστηριότητες του συνδέσμου και τον κάλεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Σκοπός της ίδρυσης του Ελληνορωσικού συνδέσμου όπως τόνισε η κ. Σολομίδου είναι η συμβολή στη διεύρυνση και ενδυνάμωση των σχέσεων Ειρήνης, Φιλίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η τοποθέτηση και υποστήριξη ενός ευρέου διαλόγου και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, καθώς και η ικανοποίηση των επαγγελματικών, εμπορικών, πολιτιστικών και ερασιτεχνικών ενδιαφερόντων των μελών του συνδέσμου.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης θα είναι ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Τσιχικβισβίλι και ομιλητές θα είναι:
1) Έλενα Κονδράτοβα Διευθύντρια του Ελληνορωσικού εμπορικού επιμελητηρίου
2) Γιάννης Τζεν, τέως πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου.
3) Απόστολος Δοντάς αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ
4) Σ. Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023