Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή της Νομαρχίας Λάρισας σε δύο τουριστικές εκθέσεις
Νομαρχία Λάρισας

Συμμετοχή της Νομαρχίας Λάρισας σε δύο τουριστικές εκθέσεις

Σε δύο τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό θα συμμετάσχει το επόμενο διάστημα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης του νομού. […]

Σε δύο τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό θα συμμετάσχει το επόμενο διάστημα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, στο<...> πλαίσιο της πολιτικής της για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης του νομού. Πιο συγκεκριμένα η νομαρχία θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Πόζναν της Πολωνίας από τις 20 έως τις 25 Οκτωβρίου και στη Filoxenia στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, για τέταρτη χρονιά η Νομαρχία Λάρισας θα δώσει το παρών στη Διεθνή Τουριστική έκθεση στη πόλη Πόζναν της Πολωνίας. Θα έχει το δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ από όπου θα διανέμει έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, τουριστικά φυλλάδια, χάρτες και CD και θα πληροφορεί τους επισκέπτες για τις τουριστικές δυνατότητες του νομού Λάρισας.

Η Νομαρχία Λάρισας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους τουρίστες από την Πολωνία, αλλά και γενικότερα από την ανατολική Ευρώπη καθώς κάθε χρόνο επισκέπτεται τον νομό, κυρίως τα παράλια, ένας υπολογίσιμος αριθμός τουριστών από αυτές τις χώρες. Πρόθεσή της είναι να καταστήσει ευρύτερα γνωστό τουριστικά τον νομό και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες από το εξωτερικό τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Παράλληλα, από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου, όπως και κάθε χρόνο, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Filoxenia στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ Λάρισας και το Επιμελητήριο Λάρισας.

Από το περίπτερο της Νομαρχίας στο χώρο της Έκθεσης θα διανέμονται στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες φυλλάδια με πληροφοριακό υλικό, χάρτες, CD σχετικά με τις τουριστικές προοπτικές του νομού Λάρισας και τις ευκαιρίες που περιμένουν όσους επισκεφτούν ή επιλέξουν το νομό Λάρισας για τις διακοπές τους.

Η τουριστική έκθεση Filoxenia της Θεσσαλονίκης είναι γνωστό ότι αποτελεί πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών, συγκεντρώνει διακεκριμένους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο και ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στην τουριστική αγορά των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Πρόθεση της Νομαρχίας Λάρισας είναι η αξιοποίηση της ιδιαίτερης δυναμικής της Filoxenia, προκειμένου να προβάλλει τα τουριστικά πλεονεκτήματα και να προωθήσει τα τουριστικά συμφέροντα του νομού στην εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά προσελκύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες στο νομό Λάρισας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023