Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙκανοποιημένος ο ΣΕΤΕ από τα κονδύλια στον τουρισμό

Ικανοποιημένος ο ΣΕΤΕ από τα κονδύλια στον τουρισμό

Την ικανοποίησή του για τις προτάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορούν στα κονδύλια που θα διατεθούν για τον τουρισμό στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος […]

Την ικανοποίησή του για τις προτάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορούν στα κονδύλια που θα διατεθούν για τον τουρισμό στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ<.> εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ<.>).
Ο ΣΕΤΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την ύπαρξη αυτοτελούς προγράμματος για τον τουρισμό το οποίο περιλαμβάνει προτάσεις για επιχειρήσεις από ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων ανεξαρτήτως μεγέθους.
Η αύξηση της δημόσιας και κοινοτικής συμμετοχής για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων αναμένεται να αναθερμάνει το επενδυτικό ενδιαφέρον και να βελτιώσει σημαντικά την απορρόφηση των σχετικών κονδυλίων.
Απαραίτητη προϋπόθεση όμως γι αυτό είναι η εκλογίκευση-απλοποίηση και επιτάχυνση των χρονοβόρων, αντιφατικών και σε πολλές περιπτώσεις ασαφών διαδικασιών που μέχρι σήμερα αποθαρρύνουν τους επιχειρηματίες.
Πολύ θετική, επίσης κατά τον ΣΕΤΕ, είναι η εξαγγελία του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΤ για τη δρομολόγηση ίδρυσης ΑΕ για την διαφήμιση<.> και την προβολή του τουρισμού με την συμμετοχή –οικονομική και διαχειριστική- του ιδιωτικού τομέα.
Η σημερινή δύσκολη συγκυρία δείχνει ότι ο τουρισμός –ιδιαίτερα ευαίσθητος σε πολιτικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές κρίσεις- έχει ανάγκη από ένα πρόγραμμα συνεχούς προβολής και δημοσίων σχέσεων σχεδιασμένου σε μακροχρόνια βάση και εκτελούμενου από επαγγελματίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024