Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαι ο τουρισμός στην ατζέντα Παπανδρέου – Νετανιάχου
Περαιτέρω συνομιλίες

Και ο τουρισμός στην ατζέντα Παπανδρέου – Νετανιάχου

Στα πλαίσια των συνομιλιών που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Ισραηλινός ομολόγος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, συμφωνήθηκε ότι η η επίσκεψη του κ. Νετανιάχου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας, ειδικά…

Στα πλαίσια των συνομιλιών που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Ισραηλινός ομολόγος του Μπενιαμίν Νετανιάχου,<...> συμφωνήθηκε ότι η η επίσκεψη του κ. Νετανιάχου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας, ειδικά στους τομείς των επενδύσεων, του τουρισμού και της ενέργειας.

Ο Eλληνας πρωθυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα πως συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις τόσο των αρμόδιων για τον τουρισμό αξιωματούχων, όσο και των υπουργών Οικονομίας προκειμένου να οργανωθούν αμοιβαίες επισκέψεις επιχειρηματιών, ενώ ανακοίνωσε τη σύσταση μικτής επιτροπής για την περαιτερω προώθηση της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024