Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε τον Αρμένιο ομόλογο του συναντήθηκε χτες ο Λιάπης

Με τον Αρμένιο ομόλογο του συναντήθηκε χτες ο Λιάπης

Με τον Αρμένιο ομόλογο του, κ. Adrianik Manoukyan, συναντήθηκε χτες, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2005, ο Έλληνας Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών,κ. Μιχάλης Λιάπης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αρμένιου Προέδρου κ. […]

Με τον Αρμένιο ομόλογο του, κ. Adrianik Manoukyan, συναντήθηκε χτες, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2005, ο Έλληνας Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών,<...>κ. Μιχάλης Λιάπης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αρμένιου Προέδρου κ. Κοcharyan στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της συνάντησης των δύο Υπουργών και σε ότι αφορά στον τομέα των Μεταφορών συμφωνήθηκε η προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών στο τομέα των οδικών, επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών κατ΄ εφαρμογήν της διμερούς Συμφωνίας που έχει συναφθεί από το 1996. Ακόμη, συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας και Αρμενίας μέσα στους κόλπους της Ο.Σ.Ε.Π. (Οικονομική Συνεργασία Ευξείνου Πόντου) της οποίας και οι δύο χώρες είναι μέλη, για τη δημιουργία ενός διαλειτουργικού δικτύου μεταφορών στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου που θα διασυνδεθεί με το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών.

Όπως δήλωσε ο κ. Λιάπης, “η Αρμενία και η Ελλάδα έχουν μια ιδιαίτερα στενή και άκρως παραγωγική συνεργασία. Τόσο στον τομέα των μεταφορών, όσο και στις τηλεπικοινωνίες. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση επιβεβαιώσαμε την πολιτική βούληση και των δύο πλευρών αυτή η συνεργασία να ενισχυθεί περαιτέρω με συγκεκριμένους στόχους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024