Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην οικογένεια του ΣΕΤΕ από χτες η ΠΟΕΤ

Στην οικογένεια του ΣΕΤΕ από χτες η ΠΟΕΤ

Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) είναι από χτες, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2006, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού(ΠΟΕΤ), ενισχύοντας την προσπάθεια του Συνδέσμου για ενιαία και συνολική εκπροσώπηση των τουριστικών επιχειρήσεων…

Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) είναι από χτες, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2006, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού<...>(ΠΟΕΤ), ενισχύοντας την προσπάθεια του Συνδέσμου για ενιαία και συνολική εκπροσώπηση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η ΠΟΕΤ είναι ο επιχειρηματικός φορέας συλλογικής εκπροσώπησης ταξιδιωτικών επιχειρήσεων. Έχοντας ως βάση τον ενιαίο κλάδο των τουριστικών γραφείων και πούλμαν, η ΠΟΕΤ εκπροσωπεί παράλληλα – σε δευτεροβάθμιο επίπεδο – 12 ενώσεις, καθώς και επιχειρήσεις ναυτικών πρακτορείων και σκαφών αναψυχής, ξεπερνώντας τα 950 μέλη με περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Σταύρος Ανδρεάδης, καλωσορίζοντας την ΠΟΕΤ στις τάξεις του Συνδέσμου, δήλωσε ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία και επιτακτική η συσπείρωση όλων των φορέων του τουριστικού τομέα. “Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία της ΠΟΕΤ και μαζί με τις υπόλοιπες ενώσεις – Μέλη του ΣΕΤΕ, από κοινού θα διεκδικήσουμε αποτελεσματικότερα την επίλυση κρίσιμων θεμάτων του ελληνικού τουρισμού, ώστε να δρομολογήσουμε την αναπτυξιακή του πορεία.” υπογράμμισε.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΤ, κ. Γιώργος Δούκας, δήλωσε σχετικά από την πλευρά του: “Με δεδομένο το σημαντικό ρόλο του κλάδου των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων στη διαμόρφωση όχι μόνο της τουριστικής προσφοράς, αλλά και της τουριστικής πολιτικής, το Δ.Σ. της ΠΟΕΤ στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργειών στο ευρύτερο χώρο του τουρισμού, έλαβε ομόφωνα την απόφαση να εγγραφεί η ΠΟΕΤ ως Μέλος του ΣΕΤΕ, διότι ο ΣΕΤΕ αποτελεί την κοινή και ισχυρή έκφραση των επιχειρηματιών όλου του τουριστικού φάσματος”.

Υπενθυμίζεται ότι και οι ακόλουθες – πανελλήνιας εμβέλειας – ενώσεις είναι Μέλη του ΣΕΤΕ: Ένωση Ελληνικών Αεροπορικών Εταιριών (ΕΕΑΕ), Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ), Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), Aircraft Owners & Pilots Association of Hellas (AOPA) και Hellenic Association of Professional Congress Organizers (HAPCO).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024