Τελευταία νέα
ΑρχικήΓια διεθνή σταδιοδρομία στο χώρο των spa μιλά η Μ. Χαρούλη (Chenot Ελβετίας) στο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Για διεθνή σταδιοδρομία στο χώρο των spa μιλά η Μ. Χαρούλη (Chenot Ελβετίας) στο Hotel Spa Masterclass

Η Μαρία Χαρούλη, Spa Operations Manager στον ελβετικό οίκο Chenot Group, θα αναφερθεί στα κρίσιμα σημεία μιας καλής συνεργασίας μεταξύ ξενοδόχου και της εταιρείας που αναλαμβάνει τη διαχείριση του spa, ενώ θα δώσει πρακτικές συμβουλές σε στελέχη του κλάδου των spa που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό.

Για τη δουλειά του spa manager, τις διεθνείς ποιοτικές προδιαγραφές που καλείται να εφαρμόσει καθώς και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο εξωτερικό για επαγγελματίες της ευεξίας θα μιλήσει η κα Μαρία Χαρούλη στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες, διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Η κα Χαρούλη εργάζεται ως Spa Operations Manager στον ελβετικό οίκο Chenot Group, έχοντας την ευθύνη για το άνοιγμα νέων ξενοδοχειακών spa σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Στην παρουσίασή της θα εστιάσει στις προδιαγραφές που οφείλει να ακολουθεί ένα σύγχρονο spa, καθώς και στις προκλήσεις που καλείται να χειριστεί ένας spa manager ξενοδοχείου. Θα αναφερθεί στα κρίσιμα σημεία μιας καλής συνεργασίας μεταξύ ξενοδόχου και της εταιρείας που αναλαμβάνει τη διαχείριση του spa, ενώ θα δώσει πρακτικές συμβουλές σε στελέχη του κλάδου των spa που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό.

Πριν τη συνεργασία της με τη Chenot, η κα Χαρούλη εργάστηκε για πολλά χρόνια ως διευθύντρια του spa στο Elounda Beach Hotel της Κρήτης, συμβάλλοντας στην εδραίωσή του ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά spa της Μεσογείου. Ξεκίνησε την καριέρα της στον ξενοδοχειακό κλάδο εργαζόμενη ως θεραπεύτρια στα ξενοδοχεία Elounda Bay, Porto Elounda και Elounda Peninsula.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου και το Boutique Hotel Masterclass στις 12 Φεβρουαρίου.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια, έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες στο email: tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024