Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπλάνο της Easyjet χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του στην Πάφο
Αερομεταφορές

Αεροπλάνο της Easyjet χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του στην Πάφο

Κανείς από τους επιβάτες της πτήσης δε διέτρεξε κίνδυνο.

Αεροσκάφος της Easyjet τύπου Airbus A320 χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Πάφου με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβες στα ηλεκτρονικά του συστήματα. Κανείς από τους επιβάτες της πτήσης δε διέτρεξε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το pafospress, η πτήση με ώρα άφιξης τις 6 μ.μ. από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου θα επέστρεφε από την Πάφο στη Βρετανία στις 6:45 μ.μ. και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Luton. Εξαιτίας της βλάβης την οποία υπέστη το ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης του αεροπλάνου, αποφασίστηκε τελικά όπως η πτήση ακυρωθεί και οι επιβάτες ταξιδέψουν χθες το μεσημέρι με άλλο αεροσκάφος.

Η εταιρεία αρχικά προσπάθησε με τους τεχνικούς της να αποκαταστήσει τη βλάβη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ τελικά δεν καρποφόρησε ούτε η σκέψη να μεταβεί αεροπλάνο από το Μιλάνο για την εκτέλεση του δρομολογίου Πάφος- London Luton, λόγω κακοκαιρίας.

Οι επιβάτες, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το λεωφορείο και δεν επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, επέστρεψαν στα σπίτια τους (οι Κύπριοι) ενώ οι υπόλοιποι διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024