Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Crossair θα αντικαταστήσει τη Swissair

Η Crossair θα αντικαταστήσει τη Swissair

Το αργότερο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρία Crossair θα αναλάβει να πραγματοποιεί τις πτήσεις της Swissair. Στη νέα εταιρία θα συμμετέχουν οι δύο μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες, UBS και […]

Το αργότερο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρία Crossair<.> θα αναλάβει να πραγματοποιεί τις πτήσεις της Swissair<.><...>. Στη νέα εταιρία θα συμμετέχουν οι δύο μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες, UBS και Credit Suisse με το 70,35% του κεφαλαίου μετά από την εξαγορά του μεριδίου συμμετοχής της Swissair, ενώ δεν θα υπάρχει καθόλου κρατική συμμετοχή.

Ήδη η αεροπορική εταιρία Crossair διπλασίασε από χθες τις πτήσεις της προκειμένου να εκτελεί μέρος των πτήσεων της Swissair. Σε ανακοίνωσή της η Crossair αναφέρει ότι δέχεται τα εισιτήρια της Swissair τα οποία δεν χρειάζεται πλέον να ανταλλαγούν με εισιτήρια της Crossair, ούτε και οι επιβάτες θα υποχρεώνονται στην καταβολή επιπλέον τιμήματος πριν από την επιβίβαση.

H Crossair θα εκτελεί πλέον τις ακόλουθες πτήσεις της Swissair με προορισμό τις πόλεις Άμστερνταμ, Αθήνα, Βαρκελώνη, Βελιγράδι, Βερολίνο, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη, Ντίσελντορφ, Φραγκφούρτη, Αμβούργο, Ανόβερο, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Νίκαια, Παρίσι (αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ), Πράγα, Ρώμη, Στοκχόλμη και Βιέννη τις οποίες ήδη εκτελούσε για λογαριασμό της Swissair με δικά της αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024