Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες ‘Ταξιδέες’ από τη Singapore Airlines

Νέες ‘Ταξιδέες’ από τη Singapore Airlines

Ανανεωμένες και εμπλουτισμένες με νέους εξωτικούς προορισμούς κυκλοφόρησαν οι ‘Ταξιδέες’ που ετοίμασαν η Singapore Airlines (SIA) και το θυγατρικό τμήμα μεμονωμένων εκδρομών Tradewinds. Στις 120 σελίδες του πρωτότυπου οδηγού, ο […]

Ανανεωμένες και εμπλουτισμένες με νέους εξωτικούς προορισμούς κυκλοφόρησαν οι 'Ταξιδέες' που ετοίμασαν η<...> Singapore Airlines<.> (SIA<.>) και το θυγατρικό τμήμα μεμονωμένων εκδρομών Tradewinds.

Στις 120 σελίδες του πρωτότυπου οδηγού, ο οποίος αποτελεί την τρίτη κατά σειρά έκδοση και ισχύει από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο 2001, αποκαλύπτονται τα μυστικά της Ασίας και της Ωκεανίας, ενώ παρουσιάζονται νέες ιδέες και προτάσεις για διακοπές σε επιλεγμένους από τη SIA προορισμούς, στη Νοτιοανατολική Ασία (όπως το Siem Reap της Καμπότζης), στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Επίσης στις 'Ταξιδέες' περιέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για αγορές, διασκέδαση, φαγητό, επαγγελματικές συναντήσεις, που θα διευκολύνουν τον ταξιδιώτη, καθώς και οι κοινωνικοί κανόνες συμπεριφοράς που ισχύουν σε κάθε κράτος και πρέπει να γνωρίζει ο επισκέπτης του.

Στις τελευταίες σελίδες του εντύπου υπάρχει ημερολογιακός κατάλογος των εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν στις αναφερόμενες χώρες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2001.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024