Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠιστοποίηση ISAGO της ΙΑΤΑ έλαβε η Skyserv Handling Services
Υπηρεσίες εδάφους αεροδρομίων

Πιστοποίηση ISAGO της ΙΑΤΑ έλαβε η Skyserv Handling Services

Το ISAGO είναι ένα τυποποιημένο πρόγραμμα ελέγχου των παρόχων υπηρεσιών εδάφους και παρέχει στους διαχειριστές εξυπηρέτησης εδάφους διαδικασίες για τη διαχείριση του λειτουργικού κινδύνου και της ασφάλειας.

Το πιστοποιητικό Ελέγχου Ασφάλειας Επιχειρήσεων Εδάφους ISAGO της ΙΑΤΑ απονεμήθηκε στην Skyserv Handling Services S.A. μέλος του ομίλου Marfin Investment Group μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προβλεπόμενου ελέγχου στην εταιρεία και τον σταθμό Αθηνών (ATH).
 
Το ISAGO είναι ένα τυποποιημένο και δομημένο πρόγραμμα ελέγχου των παρόχων υπηρεσιών εδάφους (GSP) το οποίο χορηγείται από Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών Ελέγχου (IATA). 
 
Διαμορφωμένο στο πρότυπο του επιτυχημένου μοντέλου IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της IATA), χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα για την εξυπηρέτηση εδάφους καθώς και τις συνιστώμενες πρακτικές. Ο έλεγχος διενεργήθηκε από άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους ελεγκτές.
 
Το ΙSAGO παρέχει στους διαχειριστές εξυπηρέτησης εδάφους διαδικασίες για τη διαχείριση του λειτουργικού κινδύνου και ασφάλειας ενώ συμπεριλαμβάνει διαδικασίες για την καταχώριση και την κοινή χρήση των αποτελεσμάτων των ελέγχων.
 
Το ISAGO παρουσιάζει πλεονεκτήματα τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες, όσο και για τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, τις ρυθμιστικές αρχές καθώς και τις αρχές των αεροδρομίου. Μεταξύ αυτών, ασφαλέστερη ολοκλήρωση των επιχειρήσεων εδάφους, λιγότερα ατυχήματα, εξάλειψη περιττών ελέγχων, μειωμένο κόστος, ενιαίες διαδικασίες ελέγχου και εναρμονισμένων προτύπων, βελτίωση στην εποπτεία της ασφάλειας, βελτίωση των προτύπων ποιότητας και αυξημένη αντίληψη των διαδικασιών υψηλού ρίσκου στις διαδικασίες επίγειας εξυπηρέτησης.
 
Η Skyserv Handling Services, πρώην Olympic Handling, εξυπηρετεί και τα 37 ελληνικά αεροδρόμια προσφέροντας στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προιόντων στην εξυπηρέτηση εδάφους. Στόχος της η διαρκής αναβάθμιση προιόντων και υπηρεσιών για την ακόμη καλύτερη κάλυψη των απαιτήσεων των αερομεταφορέων. 
 
Το 2013 η Skyserv εξυπηρέτησε 67.500 πτήσεις, που μετέφεραν 8.500.000 επιβάτες, 8.500 τόνους φορτίων και 138.000 πελάτες.   

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024