Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓευστικές απολαύσεις στα Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini και φέτος
Ξενοδοχεία

Γευστικές απολαύσεις στα Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini και φέτος

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos συνεργάζεται και φέτος με τον Γκίκα Ξενάκη, τον ταλαντούχο Chef του Aleria Restaurant ενώ στο ξενοδοχείο Rocabella Santorini το φετινό menu θα επιμεληθεί ο χαρισματικός Chef Ardit Kacorri.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini εγκαινιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με κορυφαίους επαγγελματίες της εστίασης και ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες.
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos συνεργάζεται και φέτος με τον Γκίκα Ξενάκη, τον ταλαντούχο chef του Aleria Restaurant. Ο Γκίκας Ξενάκης, έχει ήδη δημιουργήσει ένα προσωπικό μαγειρικό στιλ που τον κατατάσσει ανάμεσα στους ανανεωτές της ελληνικής γαστρονομίας, ενώ η δουλειά του στα εστιατόρια των ξενοδοχείων Rocabella στην Μύκονο και Σαντορίνη κατά την προηγούμενη χρονιά, διακρίθηκε με 2 βραβεία – της Aegean Cuisine και της Ελληνικής Κουζίνας.

Σχετικά με το ξενοδοχείο Rocabella Santorini, το φετινό menu θα επιμεληθεί ο χαρισματικός chef Ardit Kacorri, με τη συμβολή της ομάδας του Rocabella Santorini και φυσικά τη βοήθεια του COO του ομίλου, Γεωργιου Καλφόπουλου.

Ακόμη, ο Βασίλης Κυρίτσης, bartender και συνιδιοκτήτης του “The Clumsies” και World Class Bartender το 2012, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos & Santorini για να δημιουργήσει τα πιο ευρηματικά cocktail – πρόκληση για κάθε ουρανίσκο και φυσικά μοναδικά signature cocktails για να δροσίσουν το καλοκαίρι.

Οι chef Γκίκας Ξενάκης και Ardit Kacorri και ο Βασίλης Κυρίτσης, θα συνεργαστούν για τη νέα τάση food pairing με cocktails, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς για τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini. Φυσικά, εκτός από τους ενοίκους των ξενοδοχείων, το menu θα είναι διαθέσιμο και για τους επισκέπτες. Οι μοναδικές αυτές απολαύσεις, αναμένεται να αποτελέσουν ένα όμορφο γευστικό ταξίδι με ελληνικό άρωμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024