Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα τουριστική έκθεση στην Αθήνα
Συνεργασία Xenia - Tourism & Property

Νέα τουριστική έκθεση στην Αθήνα

Τη διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “Tourism Expo”, Διακοπές, Προορισμοί & Τουριστικό Real Estate που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Μαΐου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, ανακοίνωσε η Real Events AE

Τη διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “Tourism Expo”, Διακοπές, Προορισμοί & Τουριστικό Real Estate<...> που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Μαΐου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, ανακοίνωσε η Real Events AE. Η Tourism Expo θα παρουσιάσει σε διακριτούς χωροταξικά χώρους τις ενότητες των προορισμών, των τουριστικών επιχειρήσεων, των φορέων και του τουριστικού real estate.

Μέσω ενός δικτύου προσέλκυσης αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), επαγγελματιών επισκεπτών από τον κλάδο του τουρισμού και του real estate, αλλά και κοινού, η έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει γεγονός για την ελληνική τουριστική βιομηχανία και τον κλάδο των διακοπών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εμπορική διευθύντρια της έκθεσης Έλενα Μαργαροπούλου “η έκθεση δεν θα στηριχθεί σε πρότυπα του παρελθόντος”. Να σημειώσουμε ότι η κα Μαργαροπούλου ήταν εμπορική διευθύντρια της έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα”.

Η Real Events επέλεξε το χώρο του Expo Athens για τη διοργάνωση της διεθνούς εκθέσεως “Tourism Expo”, εξ αιτίας των άριστων προσβάσεων λόγω της πρόσφατης λειτουργίας των νέων σταθμών του Μετρό, των εξαιρετικών υποδομών με parking 3.500 θέσεων και της πλήρους τεχνικής υποστήριξης των εκθετών.

Πέραν της έκθεσης η Real Events AE προγραμματίζει να διοργανώσει το Road Show “Tourism & Property” στη Μόσχα και το διεθνές συνέδριο “Tourism & Property” στο Λονδίνο.

Υπογραμμίζεται ότι η Real Events AE αποτελεί την συνένωση των εταιρειών xenia Εκθέσεις Συνέδρια ΑΕ και Real Travel Media Group, οργανωτή του “Tourism & Property Show”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024