Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρατείνεται ο διαγωνισμός επιλογής συμβούλου για τη ΔΕΘ
Παράταση ενός μηνός

Παρατείνεται ο διαγωνισμός επιλογής συμβούλου για τη ΔΕΘ

αράταση ενός μηνός, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, πήρε η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το διεθνή διαγωνισμό της ΔΕΘ ΑΕ, με αντικείμενο την επιλογή συμβούλου της εταιρίας, σε τρία μεγάλα έργα: τη δημιουργία του νέου εκθεσιακού κέντρου της Διεθνούς Έκθεσης στη Σίνδο, την ανάπλαση του χώρου στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Παράταση ενός μηνός, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, πήρε η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το διεθνή διαγωνισμό της ΔΕΘ ΑΕ, με αντικείμενο την επιλογή συμβούλου<...> της εταιρίας, σε τρία μεγάλα έργα: τη δημιουργία του νέου εκθεσιακού κέντρου της Διεθνούς Έκθεσης στη Σίνδο, την ανάπλαση του χώρου στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται σήμερα οι εγκαταστάσεις της και την κατασκευή διεθνούς συνεδριακού κέντρου (η χωροθέτησή του δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί).

Όπως ανέφερε χθες η “Καθημερινή”, τα τεύχη προκήρυξης του διαγωνισμού για το σύμβουλο, ο οποίος θα αναλάβει το έργο με τίτλο “Υπηρεσίες χρηματοοικονομικού, τεχνικού και νομικού συμβούλου”, παρέλαβαν μέχρι σήμερα -ημερομηνία, κατά την οποία έληγε κανονικά η σχετική προθεσμία – 39 εταιρείες και σχήματα.

Η παράταση αποφασίστηκε, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάσουν καλύτερα τους φακέλους τους, όπως γνωστοποίησε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΘ ΑΕ, κ. Κώστας Μαυράκης. “Είχαμε πολλά ερωτήματα και δεν ήταν λίγοι όσοι μας είπαν ότι ο χρόνος, που είχαν στη διάθεσή τους για να απαντήσουν, δεν ήταν επαρκής. Έτσι, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία, αποφασίστηκε η παράταση”, διευκρίνισε.

Ο αρχικός στόχος ήταν η όλη διαδικασία να έχει λήξει μέχρι τα τέλη του 2010, η ολοκλήρωσή της όμως παραπέμπεται -το νωρίτερο- για τα τέλη Ιανουαρίου του 2011.

Μεταξύ των εταιρειών, που εκτιμάται ότι θα καταθέσουν φακέλους, περιλαμβάνονται η Πειραιώς Real Estate και η Εθνική Τράπεζα, αλλά και εταιρείες συμβούλων, όπως οι Ernst & Young, Deloitte, Kantor κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024