Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαExpedia: Ανακοινώθηκαν οι startups που μπαίνουν στο Open World Accelerator – Εστίαση στην εξυπηρέτηση
Τεχνολογία

Expedia: Ανακοινώθηκαν οι startups που μπαίνουν στο Open World Accelerator – Εστίαση στην εξυπηρέτηση

Το «Open World Accelerator» διευκολύνει startups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMB) στο να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη τους.

Είναι βέβαιο πως η πανδημία «ταρακούνησε» για τα καλά την τουριστική βιομηχανία και έφερε σημαντικές αλλαγές. Το διαδίκτυο κυριάρχησε, οι startups ξεπήδησαν η μία μετά την άλλη, ενώ πολλοί έστρεψαν το βλέμμα τους προς τα benefits της τεχνολογίας.

Υπενθυμίζεται δε, ότι τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο όμιλος Expedia (Microsoft) λάνσαρε στην αγορά έναν νέο πρόγραμμα, το «Open World Accelerator». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία διευκολύνει startups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMB) στο να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη τους.

Αυτή την εβδομάδα, ο όμιλος Expedia ανακοίνωσε τις πρώτες επιλέξιμες startups, που θα λάβουν μέρος στο Open World Accelerator. Μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις, επιλέχθηκαν μόλις 12 νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες δημιουργούν «τεχνολογικές λύσεις» για τους υποεξυπηρετούμενους ταξιδιώτες (ΑΜΕΑ, άτομα τρίτης ηλικίας, κοινότητα LGBTQ+ ).

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια πληθώρα υπηρεσιών από τον όμιλο, μεταξύ των οποίων η τεχνολογική υποστήριξη, η συμβουλευτική επιχειρηματικής ανάπτυξης, η εκπαίδευση του προσωπικού, η επιχορήγηση μη μετοχικού κεφαλαίου και η πρόσβαση στην πλατφόρμα και τα προϊόντα του ομίλου Expedia.

«Το Open World Accelerator έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνδράμει στην τουριστική καινοτομία, υπερ κάμπτοντας τα εμπόδια», δήλωσε ο Archana Arunkumar, ανώτερος διευθυντής του Expedia Group.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024