Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί2ο Συνέδριο “Τουρισμός & Ανάπτυξη”

2ο Συνέδριο “Τουρισμός & Ανάπτυξη”

Στη συνέχεια του Συνεδρίου που οργάνωσε φέτος το Φεβρουάριο ο ΣΕΤΕ, και σε συνδυασμό με τα πολλά και διαφορετικά θέματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό, διοργανώνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο το […]

Στη συνέχεια του Συνεδρίου που οργάνωσε φέτος το Φεβρουάριο ο ΣΕΤΕ, και σε συνδυασμό με τα πολλά και διαφορετικά θέματα<...> που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό, διοργανώνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο το 2ο Συνέδριο με θέμα “Τουρισμός & Ανάπτυξη“.

Σκοπός του Συνεδρίου, είναι η ανάδειξη, επεξεργασία και προτάσεις δράσης σε θέματα που απασχολούν τον τουρισμό και κατά συνέπεια την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

“Συνεχίζοντας την προσπάθεια στοχοθέτησης που κάναμε φέτος για το 2010, θα διερευνήσουμε και θα προτείνουμε τον προσανατολισμό της ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Ο αναπτυξιακός προσανατολισμός θα αναφέρεται τόσο σε θέματα ζήτησης, όσο και σε θέματα προσφοράς, με κύρια έμφαση στον προσδιορισμό του καλύτερου μίγματος αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό και κατεύθυνσης των επενδύσεων.
Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες και το ρόλο του τουρισμού στις πολιτικές αύξησης της απασχόλησης, καθώς και τη σχέση μεταξύ απασχόλησης και ανταγωνιστικότητας.
Θα ασχοληθούμε επίσης ειδικά, λόγω της μεγάλης σημασίας του, με το θέμα των εξελίξεων στις αερομεταφορές και τις επιδράσεις του στον ελληνικό τουρισμό.”
σημειώνει σε σχετική ειδοποίηση του ο ΣΕΤΕ.

Η συνεδριακή διαδικασία θα ακολουθήσει τον τρόπο της παρουσίασης έρευνας – μελέτης για το κάθε θέμα χωριστά και στη συνέχεια ανοιχτής συζήτησης. Οι συμμετέχοντες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πολιτικών και επιχειρηματικών προσωπικοτήτων, που εγγυώνται το υψηλό επίπεδο των συζητήσεων και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024