Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBA Euroflyer – Λονδίνο: Νέες καλοκαιρινές πτήσεις για Κέρκυρα και Μύκονο
Αεροπορικές συνδέσεις

BA Euroflyer – Λονδίνο: Νέες καλοκαιρινές πτήσεις για Κέρκυρα και Μύκονο

Νέες πτήσεις, από την BA Euroflyer, θα συνδέουν τα ελληνικά νησιά με τα αεροδρόμια του Λονδίνου.

Μία – μία οι αεροπορικές ανακοινώνουν την αύξηση των καλοκαιρινών τους πτήσεων από και προς πολλούς ελληνικούς προορισμούς. Αυτή τη φορά, η BA Euroflyer, θυγατρική της British Airways, πρόσθεσε νέα δρομολόγια για το Montpellier, την Κέρκυρα, την Μύκονο και το Innsbruck, της Αυστρίας.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία προς το νησί των Ανέμων αυξάνει ποσοτικά τα ήδη υπάρχοντα καλοκαιρινά δρομολόγια από το London Heathrow και το London City, ενώ η Κέρκυρα μπαίνει για πρώτη φορά στην λίστα του London Heathrow. Στο Innsbruck προστίθενται οκτώ νέες εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο, από το London Heathrow.

Το Montpellier, στη νότια Γαλλία, είναι μια νέα προσθήκη στο δίκτυο της British Airways, που από τις 27 Μαΐου 2023 θα συνδέεται 3 φορές την εβδομάδα με το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Ο Tom Stoddart, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της BA Euroflyer, δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το πρόγραμμά μας για μικρές αποστάσεις στο Gatwick να μεγαλώνει. Αυτές οι πρόσθετες διαδρομές απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών που θα ταιριάζουν σε όλους τους ταξιδιώτες, από λάτρεις της παραλίας και σκιέρ έως εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας. Έχουμε κάτι για όλους όσους αναχωρούν από το Λονδίνο».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023