Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ 21ος αιώνας μέσα από τη ματιά της British Airways

Ο 21ος αιώνας μέσα από τη ματιά της British Airways

Πριν από έναν χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου 2000, η British Airways ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επενδύσει το γιγαντιαίο ποσό των 600 εκατ. στερλινών, για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών […]

Πριν από έναν χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου 2000, η British Airways<.> ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επενδύσει το γιγαντιαίο ποσό των<...> 600 εκατ. στερλινών, για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και άλλων προϊόντων της. Το εγχείρημα θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 2 ετών, μιας και η British Airways διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους αεροσκαφών στον κόσμο.

Σήμερα, η British Airways έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του προγράμματος ανανέωσης και αναβάθμισης και το αποτέλεσμα είναι πλέον ορατό σε όλες τις κατηγορίες θέσεων των αεροπλάνων της.

Η παρουσίαση των ανανεωμένων κατηγοριών-θέσεων της British Airways στους εκπροσώπους του Τύπου έγινε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, όπου μεταφέρθηκαν ειδικά για την εκδήλωση όλοι οι τύποι των θέσεων, προκειμένου να είναι απτή η άνεση και η πολυτέλεια που παρέχονται στις πτήσεις της British Airways. Αναλυτικά κατά κατηγορία οι ανέσεις που παρέχονται είναι οι ακόλουθες:

First Class

Η πρωτοποριακή και κορυφαία δημιουργός, στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, Kelly Hoppen, επανασχεδίασε το εσωτερικό της First Class, προσφέροντας στον επιβάτη ένα πολυτελές περιβάλλον, για να ξεκουραστεί, να εργαστεί ή να παρακολουθήσει ένα άριστο ψυχαγωγικό τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό πρόγραμμα, την ώρα της πτήσης.

Μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης First Class είναι τα εξής:

  • Κάθισμα, το οποίο μετατρέπεται σε κανονικό κρεβάτι δύο μέτρων.
  • Νέο σύστημα εναέριας ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες τηλεοπτικές οθόνες και δυνατότητα επιλογής 18 τηλεοπτικών καναλιών και 12 ραδιοφωνικών, ψηφιακής τεχνολογίας που εγγυάται την απόλυτη καθαρότητα εικόνας και ήχου.
  • Ανακαινισμένοι χώροι αναμονής στα αεροδρόμια, που περιλαμβάνουν μικρό γυμναστήριο, εξοπλισμό γραφείου, υπηρεσία φρεσκαρίσματος ενδυμάτων, ντουζιέρες κ.ά.

Club World

Με μία επένδυση 200 εκατ. στερλινών δημιουργήθηκε ένα μοναδικό περιβάλλον για τους επιβάτες της διακεκριμένης αυτής θέσης που ταξιδεύουν εκτός Ευρώπης.
Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης Club World είναι τα εξής:

  • Καθιστικό Σαλόνι στον Ουρανό, όπου τα καθίσματα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνουν έναν προσωπικό χαρακτήρα στην καμπίνα του αεροσκάφους, προσφέροντας παράλληλα στους επιβάτες 30% περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων.
  • Κάθισμα, το οποίο μετατρέπεται σε κανονικό κρεβάτι δύο μέτρων.
  • Μεγαλύτεροι χώροι αποθήκευσης χειραποσκευών και αύξηση του επιτρεπόμενου βάρους σε 18 κιλά, το οποίο είναι δυνατό να μοιραστεί σε δύο αποσκευές.

Club Europe

Ανακαινίστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των στελεχών εταιριών και των επιχειρηματιών που ταξιδεύουν στην Ευρώπη και για τους οποίους η μείωση του χαμένου χρόνου και η άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι σημαντικοί παράγοντες που διευκολύνουν την επαγγελματική τους απόδοση.
Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης Club Europe είναι τα εξής:

  • Νέος προγραμματισμός των πτήσεων, με καλύτερες ανταποκρίσεις που επιτρέπουν την επιστροφή του ταξιδιώτη στη βάση του την ίδια μέρα.
  • Νέα καθίσματα σε στυλ σπορ αυτοκινήτου, τα οποία διαθέτουν περισσότερες μαλακές προσθήκες και καμπύλες για μεγαλύτερη άνεση.
  • Πρόγραμμα ανακαίνισης ειδικών αιθουσών αναμονής σε όλη την Ευρώπη, για όσους επιθυμούν να εργαστούν ή να ξεκουραστούν σε ένα διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα πολυτελές, περιβάλλον.
  • Ειδικές "Ζώνες Ταχύτητας", με επανδρωμένα περίπτερα αυτοεξυπηρετούμενου check-in, διάρκειας ενός λεπτού, σε περισσότερα από 40 αεροδρόμια στην Ευρώπη.

World Traveller Plus

Οι νέες υπηρεσίες της συγκεκριμένης θέσης απευθύνονται στους επιβάτες που ταξιδεύουν για δουλειά ή αναψυχή και επιζητούν περισσότερη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης World Traveller Plus είναι τα εξής:

  • Μεγαλύτερες και πιο ευρύχωρες θέσεις με προσαρμοζόμενο προσκέφαλο και υποστήριγμα ποδιών.
  • Προσωπική οθόνη video και δυνατότητα επιλογής 12 τηλεοπτικών καναλιών και πρόσφατων κινηματογραφικών ταινιών από την ανανεωμένη βιντεοθήκη.
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης φορητού υπολογιστή και τηλεφώνου.

World Traveller

Η οικονομική θέση των υπερπόντιων πτήσεων αποτελεί τον ιδανικότερο συνδυασμό ποιοτικών υπηρεσιών στη σωστή τιμή.
Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης World Traveller είναι τα εξής:
Νέες αναπαυτικές θέσεις.
Προσωπική οθόνη video με δυνατότητα επιλογής 12 τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών.
Βραβευμένο μενού τεσσάρων πιάτων με συνοδεία ποτών.
Προσφορά παιχνιδιών και βιβλίων στους μικρούς ταξιδιώτες καθόλη τη διάρκεια της πτήσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024