Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Αθήνα – Βρυξέλλες Charleroi από τη Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Βρυξέλλες Charleroi από τη Ryanair

Αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη.

Η Ryanair γιορτάζει τις πρώτες πτήσεις του νέου χειμερινού δρομολογίου Αθήνα – Βρυξέλλες Charleroi. Με καθημερινή συχνότητα, η νέα σύνδεση θα παραδώσει πάνω από 100.000 επιβάτες κατά το πρώτο έτος λειτουργίας. Η Ryanair αυξάνει πλέον τα δρομολόγια  προς Λονδίνο Stansted, δύο δρομολόγια ανά ημέρα, και για Θεσσαλονίκη, έξι δρομολόγια ανά ημέρα.

Το χειμερινό πρόγραμμα 2014 της Ryanair στην Αθήνα  2014 θα παραδώσει:

  • 2 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi & Ρώμη Ciampino
  • 2 ημερήσιες πτήσεις προς Λονδίνο Stansted
  • 6 ημερήσιες συχνότητες στη Θεσσαλονίκη
  • 8 γραμμές Αθηνών συνολικά
  • 222 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Βάση με 3 αεροσκάφη
  • Πάνω από 1,4 εκατ. Ryanair επιβάτες τον χρόνο στην Αθήνα.

Το καθημερινό δρομολόγιο Charleroi των Βρυξελλών είναι η πρώτη από τις δύο νέες χειμερινές συνδέσεις της Ryanair από τη βάση της στην Αθήνα. Η Ryanair γιορτάζει τη νέα είσοδο και την αύξηση των συχνοτήτων στο Λονδίνο Stansted και τη Θεσσαλονίκη με την απελευθέρωση θέσεων προς πώληση στα εν λόγω δρομολόγια από € 19,99 για ταξίδια μεταξύ περιόδου Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Οι εν λόγω χαμηλού κόστους  ναύλοι είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (8ής  Σεπτεμβρίου).

Στην Αθήνα, η Chiara Ravara, υπεύθυνη Πωλήσεων & Marketing της Ryanair στην Ελλάδα, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας μας διαδρομής Αθήνα-Βρυξέλλες Charleroi, η οποία θα παραδώσει πάνω από 100.000 επιβάτες για το πρώτο έτος λειτουργίας, και την αύξηση των συχνοτήτων προς / από το Λονδίνο Stansted και Θεσσαλονίκη. Η νέα διαδρομή και τα συχνότερα δρομολόγια έχουν ξεκινήσει με πλήρη πληρότητα κρατήσεων σε πτήσεις – επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Ryanair είναι η προτιμώμενη επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες.

Το δρομολόγιο Charleroi των Βρυξελλών θα ακολουθήσει σύντομα και η νέα διπλή  καθημερινή σύνδεση προς Ρώμη Ciampino από τις 26 Οκτωβρίου. Το πλήρες χειμερινό πρόγραμμα αποτελούμενο από 8 συνολικά διαδρομές, διπλασιάζει από σήμερα τις πτήσεις προς Λονδίνο Stansted, και αυξάνει σε έξι καθημερινές πτήσεις το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη. Οι πελάτες μας μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους μέσω της βελτιωμένης  ιστοσελίδας μας – διαθέσιμη και στα ελληνικά – μπορούν να απολαύσουν  μία δωρεάν μικρή δεύτερη χειραποσκευή, ‘ήσυχη πτήση’, καθορισμένες θέσεις καθώς και να χρησομοποιούν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους σε όλη τη διάρκεια  της πτήσης τους, καθιστώντας την Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους. Με την πρόσφατη εκκίνηση του επιχειρηματικού προϊόντος ‘family and business’, η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από απλώς χαμηλότερες τιμές, τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς”.

Βρυξέλλες

   14 εβδομαδιαίες NEW

Χανιά

   26 εβδομαδιαίες 

Λονδίνο Stn

   28 εβδομαδιαίες +100%

Μιλάνο Berg

   14 εβδομαδιαίες

Πάφος

   14 εβδομαδιαίες

Ρόδος

   14 εβδομαδιαίες

Ρώμη

   28 εβδομαδιαίες  NEW

Θεσσαλονίκη

   84 εβδομαδιαίες +20%

Στη φωτογραφία, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών και η κα Chiara Ravara, Sales and Marketing Executive της Ryanair.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024