Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςRyanair: Ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος 2104 για την Αθήνα και του νέου ελληνικού site
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: Ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος 2104 για την Αθήνα και του νέου ελληνικού site

Κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας των τριών βάσεών της στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά), η Ryanair μετέφερε συνολικά 335.00 επιβάτες. Από το χειμώνα του 2014 ξεκινούν δύο νέοι προορισμοί: Βρυξέλες Charleroi και Ρώμη Ciampino.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσε χθες το χειμερινό της πρόγραμμα από Αθήνα για το 2014 με δύο νέους προορισμούς Βρυξέλες Charleroi και Ρώμη Ciampino (8 στο σύνολο).

Μετά την επιτυχία της νέας βάσης της Ryanair στην Αθήνα, έξτρα καθημερινές πτήσεις προστίθενται προς Λονδίνο και Θεσσαλονικη αυτόν το χειμώνα. Όπως ανακοίνωσε η Ryanair, το χειμερινό πρόγραμμά της θα αποφέρει:

  • Δύο νέους προορισμούς: Βρυξέλες Charleroi & Ρώμη CiampinoΣ
  • Αύξηση 100% προς Λονδίνο (4 αναχωρήσεις ημερησίως)
  • Αύξηση 20% προς Θεσσαλονίκη (6 αναχωρήσεις ημερησίως)
  • 8 συνολικά προορισμούς από την Αθήνα
  • 222 εβδομαδιαίες διαδρομές
  • Ένα επιπλέον αεροσκάφος βάσης (3 στο σύνολο)
  • Πάνω από 1,4 εκατ. επιβάτες στην Αθήνα τον χρόνο
  • Δημιουργία πάνω από 1.400 θέσεων εργασίας στον ευρύτερο τομέα, στον αερολιμένα της Αθήνας.

 Η Ryanair παρουσίασε ακόμη τη νέα ελληνική ιστοσελίδα της, ryanair.com/gr. Η νέα ελληνική ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια εφαρμογή “Ανεύρεση Ναύλων”, όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές ανά ναύλο, διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Επίσης μπορούν να μοιραστούν αυτά τα  αεροπορικά εισιτήρια με τους φίλους και την οικογένειά τους στα κοινωνικά μέσα  δικτύωσης, μέσω της υπηρεσίας “Μοιραστείτε το Ναύλο”.

Η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού της προγράμματος από την Αθήνα για το 2014 και τους 2 νέους προορισμούς, με την προσφορά θέσεων σε ειδική τιμή για ταξίδι σε όλο της το δίκτυο, για ταξίδι τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδι θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα την Τρίτη 6 Μαΐου.


Στη φωτογραφία, ο κ. David O’Brien, εμπορικός διευθυντής της Ryanair.

Από την Αθήνα ο κ. David O’Brien, εμπορικός διευθυντής της Ryanair είπε: “Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο μας ελληνικό ιστότοπο  και να ξεκινήσει το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας 2014, με δύο νέους προορισμούς Βρυξέλες Charleroi και Ρώμη Ciampino (8 στο σύνολο), που θα αποφέρουν  πάνω από 1,4 εκατ. επιβάτες τον χρόνο και τη δημιουργία 1.400 θέσεων εργασίας στον ευρύτερο τομέα, στον αερολιμένα της Αθήνας.

Οι 8 χειμερινοί προορισμοί από την Αθήνα θα προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες επιλογή, έναντι στους υψηλούς ναύλους των Aegean/Olympic, οι οποίοι τώρα μπορούν να απολαύσουν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair,εξαιρετικό δίκτυο, και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες. Τώρα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το βελτιωμένο ιστιότοπο της εταιρείας μας, να μεταφέρουν μια μικρή δεύτερη χειραποσκευή, ήσυχες πτήσης, επιλογή θέσεων καθώς και χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, κάνοντας το ταξίδι με τη Ryanair την καλύτερη επιλογή για ταξίδια αναψυχής όπως και για επαγγελματικά ταξίδια. Το ταξίδι με τη Ryanair είναι παραπάνω από μόνο χαμηλοί ναύλοι. 

Μόνο η Ryanair με τα επιπλέων 175 αεροσκάφη σε παραγγελία μπορεί τώρα να προσφέρει επιπλέον θέσεις, καινούργιους προορισμούς και χαμηλούς ναύλους που απαντούντα από τους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες, αναμένοντας τη στενή συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που θα ‘ξεκλειδώσει’ την τεράστια δυναμική για ανάπτυξη που έχει εγκλωβιστεί από το υψηλό κόστος αερομεταφορών στην Αθήνα και θα βοηθήσει την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού και προσφοράς θέσεων εργασίας”.

8 Χειμερινοί προορισμοί

Βρυξέλες C

14 εβδομαδιαία ΝEA

Χανιά

   26 εβδομαδιαία

Λονδίνο Stn

   18 εβδομαδιαία

Μιλάνο Bergamo

   14 εβδομαδιαία

Πάφος

14 εβδομαδιαία

Ρόδος

14 εβδομαδιαία

Ρώμη C

28 εβδομαδιαία ΝEA

Θεσσαλονίκη

   84 εβδομαδιαία

*Έρευνα του Διεθνή Οργανισμού Αεροδρομίων επιβεβαιώνει την διατήρηση μέχρι και 1.000 θέσεων εργασίας (στον ευρύτερο τομέα) σε διεθνή αεροδρόμια για κάθε 1 εκατ. επιβάτες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024