Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ντεμπούτο των Dusit Hotels and Resorts στην Ευρώπη – Τα εγκαίνια στην Αθήνα
Ξενοδοχεία

Το ντεμπούτο των Dusit Hotels and Resorts στην Ευρώπη – Τα εγκαίνια στην Αθήνα

Τo Dusit Suites Athens διαθέτει 36 κομψά δωμάτια σε ένα από τα πιο πολυτελή ακίνητα στη Γλυφάδα.

Τα Dusit Hotels and Resorts επεκτείνονται στην ελληνική πρωτεύουσα, εγκαινιάζοντας το Dusit Suites Athens, το πρώτο ακινήτο με το σήμα Dusit στην Ευρώπη.

Το δημοφιλές ξενοδοχειακό brand, θα εισάγει τους επισκέπτες της Γλυφάδας σε μια φιλοξενία, εμπνευσμένη από την Ταϊλάνδη. Το Dusit Suites Athens επεκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα βουνά του λεκανοπεδίου. Το πολυτελές συγκρότημα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των ταξιδιωτών, που αναζητούν μια εξαιρετικά άνετη για τις διακοπές τους.

Κάθε σουίτα είναι άρτια εξοπλισμένη και διακοσμημένη με αξιοζήλευτα έργα τέχνης, ενώ διαθέτει έπιπλα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, υπνοδωμάτιο king-size, σαλόνι ή καθιστικό με μικρή κουζίνα και μαρμάρινο μπάνιο με καμπίνα ντους ψιλής βροχής. Οι μεγαλύτερες σουίτες διαθέτουν επίσης μπανιέρα και βελούδινο καναπέ-κρεβάτι, ιδανικό για επισκέπτες με παιδιά.

Παράλληλα με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του Dusit, οι επισκέπτες θα συναντήσουν εγκαταστάσεις πέντε αστέρων, που θα δώσουν «γεύση» στη διαμονή τους. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα κομψό μεσογειακό εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα, θερμαινόμενη πισίνα Vitality με παρακείμενη σάουνα και ατμόλουτρο, με έξι κομψές αίθουσες περιποίησης. Σημειώνεται πως όλοι οι επισκέπτες λαμβάνουν μία δωρεάν περιποίηση μασάζ ανά διαμονή.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε την ταϊλανδέζικη φιλοξενία των Dusit Hotels and Resorts στην Αθήνα και να κάνουμε επίσημα το ντεμπούτο μας στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Gilles Cretallaz, Chief Operating Officer, Dusit International. «Με τα υπέροχα δωμάτια, τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια, τις εξατομικευμένες προσφορές ευεξίας, την εξαιρετική τοποθεσία και εξυπηρέτηση, είμαστε βέβαιοι ότι το Dusit Suites Athens θα αφήσει στους επισκέπτες μόνιμες αναμνήσεις και βαθιά εκτίμηση για την κοινότητα που εξυπηρετούμε.

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας για την παγκόσμια επέκταση και ανυπομονούμε να κάνουμε αυτή την όμορφη ιδιοκτησία μια απίστευτη επιτυχία καθώς συνεχίζουμε να ανοίγουμε πόρτες σε νέους προορισμούς τους επόμενους μήνες».

Σημειώνεται πως το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Dusit εκτείνεται σε 16 χώρες και περιλαμβάνει 48 ξενοδοχεία που λειτουργούν υπό την Dusit Hotels and Resorts και περισσότερες από 300 πολυτελείς βίλες υπό την Elite Havens. Μέχρι σήμερα, ακόμα 60 Dusit Hotels and Resorts βρίσκονται στα σκαριά παγκοσμίως.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024