Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΝέες τάσεις στον τουρισμό: Οφέλη και προοπτικές για τις γυναίκες
Ο συμβατικός τουρισμός δεν πουλά πλέον, πουθενά

Νέες τάσεις στον τουρισμό: Οφέλη και προοπτικές για τις γυναίκες

Η Οργάνωση Γυναικών Θεσσαλονικής Επαγγελματικής Ενημέρωσης και Υποστήριξης (TOWER) διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Νέες Τάσεις στον Τουρισμό: Οφέλη και Προοπτικές για τις Γυναίκες”, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης. […]

Η Οργάνωση Γυναικών Θεσσαλονικής Επαγγελματικής Ενημέρωσης και Υποστήριξης (TOWER) διοργάνωσε ημερίδα με θέμα<...> “Νέες Τάσεις στον Τουρισμό: Οφέλη και Προοπτικές για τις Γυναίκες”, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον κ. Παναγιώτη Ζελελίδη, γενικό διευθυντή του Grand Hotel Palace (χορηγός της ημερίδας) και της κας Μόνικα Νάζη, πρόεδρο της οργάνωσης TOWER. Το συντονισμό των πάνελ είχε αναλλάβει η κα Ellen Werter, ταμίας και συντονίστρια του Δικτύου Τουρισμού TOWER.

Ο στόχος της ημερίδας ήταν να παρουσιάστούν και να συζητηθούν διάφορες σύγχρονες τάσεις στον τουρισμό – και να ενημερωθούν τα μέλη της γυναικείας αυτής οργάνωσης για επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν για γυναίκες στον τουρισμό. Λαμβάνοντας άποψη τον περιορισμένο χρόνο, επιλέχθηκαν μορφές τουρισμού ειδικού ενδιαφέροντος με σαφείς προοπτικές ανάπτυξης. Η ημερίδα αποτελείτο από τρεις ενότητες:
– Aγρο-τουρισμός και Τουρισμός Υπαίθρου
– Τουρισμός Υγείας
– Τουρισμός σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες
Μετά από κάθε ενότητα ακολούθησε δυναμική και εποικοδομητική συζήτηση – με πολλές ερωτήσεις τις οποίες απαντησαν πρόθημα και με σαφήνεια οι ομιλητές.

Το μήνημα που μεταδόθηκε ήταν ότι ο συμβατικός τουρισμός δεν πουλά πλέον, πουθενά. Το μέλλον είναι στον Τουρισμό Ειδικού Ενδιαφέροντος. Για Κατευθυνση Σταδιοδρομίας και Εππαγγελματική Απασχόληση στον χώρο του τουρισμού συνιστάται στους ενδιαφερόμενους να εστιάσουν σε μορφές τουριμου ειδικού ενδιαφέροντος – για τις οποίες σήμερα υπάρχει η πληροφόρηση και η εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτηση. Μερικοί ομιλητές μάλιστα, προσφέρθηκαν να παιξουν τον πόλο του “μέντορα” σε νέους που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν περαιτέρω τις προοπτικές στις μορφές διάφορες του Τουρισμού Ειδικού Ενδιαφέροντος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΝέες τάσεις στον τουρισμό: Οφέλη και προοπτικές για τις γυναίκες
Ημερίδα της Οργάνωσης TOWER στη Θεσσαλονίκη

Νέες τάσεις στον τουρισμό: Οφέλη και προοπτικές για τις γυναίκες

Η οργάνωση TOWER (Thessaloniki Organisation for Women’s Employment & Resources) πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα “Νέες Τάσεις στον Τουρισμό: Οφέλη και Προοπτικές για τις Γυναίκες”, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 (9.30 […]

Η οργάνωση TOWER (Thessaloniki Organisation for Women’s Employment & Resources) πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα<...> “Νέες Τάσεις στον Τουρισμό: Οφέλη και Προοπτικές για τις Γυναίκες”, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 (9.30 – 19.00) στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ημερίδα μπορούν να μπουν στο towerconference2010.gr ή να στείλουν τη φόρμα συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010, υπόψη κας Μόνικα Νάζη, φαξ: 2310 541 491, e-mail: info@tower4women.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024