Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΗ Uber πατάει «γκάζι» σε Ρόδο και Κέκρυρα
Οδικές Μεταφορές

Η Uber πατάει «γκάζι» σε Ρόδο και Κέκρυρα

Μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Σαντορίνη και την Μύκονο η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη στην Κέρκυρα και την Ρόδο.

Η πλατφόρμα της Uber στηρίζει σταθερά το ελληνικό τουριστικό προϊόν εξασφαλίζοντας προσιτή και ασφαλή μετακίνηση στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της χώρας.

Πλέον, η υπηρεσία Uber Taxi είναι διαθέσιμη στην Ρόδο και την Κέρκυρα ακολουθώντας την παρουσία της υπηρεσίας στην Σαντορίνη από το 2021, στην Μύκονο από το 2022, στην Θεσσαλονίκη από το 2021 και στην Αθήνα από το 2014. Μέσω της εφαρμογής Uber, οι πολίτες και οι τουρίστες θα έχουν πλέον μια αξιόπιστη επιλογή μετακίνησης σε εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Το Uber Taxi παρέχει στους επιβάτες την ευκολία της εμπειρίας να αιτηθούν μια διαδρομή: εισάγοντας τον απαιτούμενο προορισμό και επιλέγοντας ταξί, οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του ταξί, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Οι οδηγοί, από την πλευρά τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και να αρχίσουν να δέχονται αιτήματα διαδρομών από οποιονδήποτε από τους 131 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες της Uber σε όλο τον κόσμο, που επισκέπτονται τα παραπάνω νησιά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία χρήσης της υπηρεσίας Uber Taxi για το 2022. Κατά την περσινή τουριστική περίοδο, σημειώθηκε αύξηση 180% στα δρομολόγια τουριστών, σε σχέση με το 2019, που ήταν το προηγούμενο έτος χωρίς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε την παρουσία της πλατφόρμας μας σε περισσότερους τουριστικούς προορισμούς, ειδικά σε μια χρονιά που αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Στην Uber είμαστε αφοσιωμένοι στη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα, πιστεύουμε στη δυναμική της και θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με την κοινότητα των οδηγών ταξί για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προέρχονται από τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

Επιπλέον, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, οι υπηρεσίες Comfort και VAN θα είναι διαθέσιμες στην Σαντορίνη, την Μύκονο, την Κέρκυρα και την Ρόδο, παρέχοντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια ακόμη επιλογή για ασφαλή και άνετη μετακίνηση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023