Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίForum του ΣΙΔ-ΣΕΤΕ για τον ιατρικό τουρισμό
Έκθεση xenia

Forum του ΣΙΔ-ΣΕΤΕ για τον ιατρικό τουρισμό

O τομέας του τουρισμού εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Νέα τουριστικά προϊόντα αναπτύσσονται με σκοπό να ικανοποιήσουν τις εξεζητημένες ανάγκες του απαιτητικού πλέον τουριστικού κοινού. Το τουριστικό προϊόν γίνεται σύνθετο και καλύπτει παράπλευρες ανάγκες του σύγχρονου…

O τομέας του τουρισμού εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Νέα τουριστικά προϊόντα αναπτύσσονται με σκοπό να ικανοποιήσουν<...> τις εξεζητημένες ανάγκες του απαιτητικού πλέον τουριστικού κοινού. Το τουριστικό προϊόν γίνεται σύνθετο και καλύπτει παράπλευρες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το Συμβούλιο Ιδεών & Δράσης του ΣΕΤΕ στην προσπάθεια του να αναδείξει τις νέες τάσεις στο περιβάλλον του τουρισμού, πραγματοποιεί και φέτος το forum του, με θέμα “Ιατρικές Υπηρεσίες ως Πηγή Ζήτησης Τουριστικών Υπηρεσιών, Επιστήμη & Επιχειρηματικότητα: Συμμαχίες & Συνεργασίες”, τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009, στις 9:30, στο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στο πλαίσιο της έκθεσης “xenia”.

Για την παρουσίαση του θέματος έχουν κληθεί εξειδικευμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες του τουρισμού και της ιατρικής, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του FORUM θα γίνει παρουσίαση συγκεκριμένων case studies, ενώ πάνελ εμπειρογνωμόνων θα αναπτύξει σχετική συζήτηση.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

1. Αναγεννητική Ιατρική (Regenerative Medine – Stem Cell)
2. Υποβοηθούμενη Γονιμοποίηση (in-vitro fertilization – IVF)
3. Πλαστική/Κοσμητική Χειρουργική
4. Αιμοκάθαρση
5. Διόρθωση της Όρασης (LASIK και LASEK)
6. Φυσική Αποκατάσταση & Αποθεραπεία
7. Οδοντιατρικός Τουρισμός

Το 4o FORUM του ΣΙΔ απευθύνεται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και σε όλους όσοι επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024